Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hádajte, čo dokáže narodeninová torta za 150 eur: Oslávenkyňa z nej skoro padla na zadok

Narodeninová torta s prekvapením Zobraziť galériu (3)
Narodeninová torta s prekvapením (Zdroj: Facebook/BijouBeautyBakes)

NOTTINGHAM - Pekárka Demi Saltová z Nottinghamu doma vytvára hotové umelecké diela. Jej pochúťky majú nielen šmrnc, ale ukrývajú aj prekvapenie. Jedna z posledných tort, ktoré pekárka urobila na objednávku, má hodnotu približne 150 eur. Pozrite sa, čím je taká unikátna.

Kamarátka požiadala talentovanú pekárku Demi Saltovú, aby pripravila tortu na oslavu 50. narodenín jej mamy. S požiadavkou sa však potrápila viac, ako je bežné. Jej torta totiž nie je len chutná, ale aj „pitná“. Z kohútika v jej prednej časti môže oslávenkyňa načapovať až päť pohárikov vína!

Krásna Natalie (31) pečie ako bohyňa: FOTO tort, do ktorých je škoda zahryznúť

Narodeninová torta s tajomstvom žne úspech aj na internete. Je tvarovaná ako dámska kabelka obklopená elegantnými doplnkami. Pekárka pre Nottingham Post prezradila, že tortu vytvárala dlhých deväť hodín. S pečením začala len pred 18 mesiacmi po tom, ako opustila predchádzajúce zamestnanie a založila si vlastnú firmu s názvom Bijou Beauty Bakes.

Hádajte, čo dokáže narodeninová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/BijouBeautyBakes)

Saltová dodala, že kabelky čapujúce nápoje skutočne existujú a jej kamarátka chcela jednu takú kúpiť aj svojej mame, ale bola až príliš drahá. Preto poprosila o pomoc pekárku s alternatívnym plánom. Pekárka priznala, že odkedy sa jej torta objavila na internete, nestíha vybavovať objednávky. 

Hádajte, čo dokáže narodeninová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/BijouBeautyBakes)

Viac o téme: Narodeninová oslavaNarodeninová torta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu