Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO sexu na palube Ryanairu: Uspokojovali sa pred pasažiermi, ohromujúce rozuzlenie

On si užíval v lietadle, tehotná snúbenica čakala doma. Zobraziť galériu (5)
On si užíval v lietadle, tehotná snúbenica čakala doma. (Zdroj: profimedia.sk, FB)

LONDÝN - Mladý párik počas minulotýždňového letu z anglického Manchestru na párty ostrov Ibiza predviedol ostatným pasažierom lascívne divadlo. Neobťažoval sa kvôli súkromiu zájsť ani na toaletu, ale svoje sexuálne potreby naplnil medzi uškŕňajúcimi sa divákmi. Personál vraj rozvášnenú dvojicu nechal na pokoji a ani ju neupozornil na nevhodné správanie. Identita odvážneho muža je už známa a po jej odhalení to nebude mať doma asi ľahké.

Patrik (23) lákal v Anglicku na sex 14-ročnú: V aute mu našli hotový arzenál a dva kondómy

Jedným zo svedkov erotických hier na palube lietadla nízkonákladových aerolínií Ryanair bol aj Kieran Williams (21) z Prestonu. "Počul som, že sa o tom rozprávajú, ale myslel som si, že iba srandujú. Chlapík kričal: "Má niekto kondóm?" Všetci sme sa zasmiali, ale o desať minút neskôr to skutočne urobili. Vyzerali byť opití, strhli na seba všetku pozornosť," uviedol pre portál MailOnline.

VIDEO sexu na palube
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Mohli ste vidieť, ako si dievča dá dole nohavice a stiahne mu gate. Potom začne na ňom jazdiť. Musel som vytiahnuť telefón. Nikdy som nič podobné nevidel," dodal Williams. Nie je prekvapením, že žena, ktorá sedela vedľa páru, požiadala o premiestnenie, ale podľa mladého svedka posádka neurobila nič, aby pár zastavila a dokonca ho ani nenapomenula.

"Žena, ktorá sedela vedľa nich, sa postavila a spýtala sa, či by ju mohli usadiť niekam inam. Asi dvadsať minút po tom sa niekto sťažoval. Ale posádka neurobila nič," vysvetlil. Jemu samotnému, ako aj niektorým ostatným pasažierom, však prišlo konanie nadržaného párika celkom vtipné.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

"Nebudeme tolerovať nedisciplinované, rušivé alebo nevhodné správanie akýchkoľvek cestujúcich," uviedol hovorca Ryanairu s tým, že záležitosť preverujú.

Shaun Edmondson
Zobraziť galériu (5)
Shaun Edmondson  (Zdroj: FB)

Neverník a jeho snúbenica
Zobraziť galériu (5)
Neverník a jeho snúbenica  (Zdroj: FB)

Incident však preverujú nielen aerolínie, ale aj anglické médiá, ktoré už vypátrali totožnosť neukojeného mladíka. Zistili, že ide o 31-ročného kuchára Shauna Edmondsona, ktorý bude po návrate z Ibizy čeliť pravdepodobne búrlivej scéne. Doma ho totiž čaká snúbenica Jenna Rossová (25), ktorá je v šiestom mesiaci tehotenstva a za jeho vyčíňanie s neznámou blondínkou si to poriadne zlízne.

Viac o téme: SexLietadloRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu