Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík lovil duchov v stredovekom väzení: Strašne sa preľakol a potom... HANBA

Ashley sa strašne preľakol Zobraziť galériu (3)
Ashley sa strašne preľakol (Zdroj: youtube/brand news)

ST OSYTH - Vášnivý lovec duchov navštívil starú budovu na juhovýchode Anglicka, v ktorej kedysi uväzňovali čarodejnice. Dúfal, že tam zažije niečo nadprirodzené. A veru sa v jeden moment aj poriadne vyľakal, ale keď zistíte z čoho, budete sa smiať.

Ashley Buckenham je zanietený lovec duchov, ktorý vyhľadáva a navštevuje domy opradené záhadami. Nedávno sa vybral do polorozpadnutej päťstoročnej chatrče v mestečku St Osyth v anglickom grófstve Essex, ktorú prezývajú "The Cage" (Klietka), a ktorá v stredoveku slúžila ako väzenie pre údajné čarodejnice. Jej poslední majitelia vraj odtiaľ kvôli tomu, že tam strašilo, utiekli. 

Majiteľ domu si myslel, že v jeho dome straší: Megaprekvapenie v podkroví

Mladík sa vybral na obhliadku domu, aby v ňom nastavili prístroje na zachytávanie paranormálnych javov. Ako sa tak ale rozprával s kamarátom, zrazu svojou ľavou nohou o niečo zavadil. Strašne sa zľakol a zrejme už dúfal, že to bol nejaký duch alebo iná neznáma entita. No akonáhle zažal svetlo v miestnosti, s hanbou zistil, že to bol obyčajný plyšový maco, ktorý spadol zo stoličky. 

Mladík lovil duchov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/brand news)

Mladík lovil duchov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/brand news)

"V tom okamihu som sa fakt dosť vydesil a ešte to navyše bolo aj vysielané naživo na Facebooku. Skoro som sa pototo. Stavím sa ale, že keď to pozerali ľudia na internete, dobre sa na mne pobavili. A ja som sa išiel prepadnúť od hanby," okomentoval Ashley svoj "paranormálny" zážitok. 

Viac o téme: DuchStrašenieParanormálna aktivita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu