Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mysteriózny prípad v Rusku: Polícia pátrala v meste po obrovských mimozemšťanoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MOSKVA - Polícia na juhu európskeho Ruska pátrala po sedemmetrových mimozemských bytostiach, ktorých výskyt na predmestí Krasnodaru ohlásil úradom bdelý občan. Hliadka síce na mieste nič nevypátrala, ale na jej hlásení si s chuťou zgustli miestne i celoštátne médiá.

Sme vo vesmíre naozaj sami? Vedci sa obávajú, že všetci mimozemšťania sú mŕtvi!

"Obyvateľ dediny Vodniki sa 2. júna okolo 04:00 nachádzal na ceste pri krasnodarskom (sídlisku) Vitaminkombinat a uvidel, ako vesmírne lode v blízkom lesíku vykonali výsadok mimozemšťanov, siedmich bytostí v strieborných skafandroch s vzrastom asi sedem metrov. Vzhľadom na to, že akcia nebola povolená vládou a vesmírne lode narušili vzdušný priestor Ruskej federácie, sa občan obrátil na políciu," napísal nadporučík Alexej Grečiškin v hlásení svojmu náčelníkovi s tým, že pátranie na mieste činu bolo negatívne: "Očití svedkovia nezistení, narušenie verejného poriadku nezistené, vesmírne lode nezistené." Avšak navrhol celý prípad k ďalšiemu preverovaniu.

Krasnodarská polícia na otázky novinárov odpovedala, že strážnici sú zo zákona povinní preverovať všetky hlásenia od občanov - a že v predmetnom prípade, akokoľvek podivnom, oznamovateľ mimozemského výsadku nejavil známky ani opitosti, ani požitia iných omamných látok, poznamenal server Newsru.com.

Novinka o mimozemskom výsadku podľa agentúry Regnum vyvolala diskusie na sociálnych sieťach: neveriaca väčšina všetko považovala za abnormálnu hlúposť, ale ďalší mienia, že "mimozemšťanom sa u nás nepáčilo, a tak rýchlo odleteli".

Viac o téme: MimozemšťaniaVesmírna loďUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu