Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nevesta zúri, manželov svedok im totálne pokazil svadbu: Nikdy mu to neodpustím!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Svadba je azda jedinou udalosťou v živote, kedy by sa mala všetka pozornosť sústrediť na nevestu a ženícha. To by vám ju ale nemohli prekaziť tí, od ktorých by ste to čakali asi najmenej. Na vlastnej koži to zažil jeden pár zo Spojených štátov, ktorý má teraz ťažké srdce na jedného z hostí.

Väčšina ľudí zažije vlastnú svadbu len raz v živote. Preto by to mal byť deň výnimočný a mal by patriť len vám. Jedna nemenovaná nevesta ostala po svojom veľkom dni ale veľmi sklamaná. Do online poradne "Dear Prudence", ktorú na svojich stránkach zverejňuje stránka Slate.com sa zverila s tým, že jej svadbu využil manželov svedok na to, aby požiadal o ruku vlastnú priateľku a týmto krokom vzal celú pozornosť na seba. Pýta sa, či je v poriadku, že je kvôli tomu veľmi nahnevaná. 

Budúca nevesta chce od družičiek, aby dodržiavali tento ZOZNAM šialených pravidiel

"Naša rodina a priatelia sa nás už roky pýtali, prečo sme sa ešte nevzali. My na to, že sme si najprv chceli zaistiť stabilnú budúcnosť. Nedávno sme na tom konečne začali byť finančne tak dobre, že sme si mohli dovoliť zorganizovať veľkú svadbu, kedy náš vzťah oslávime so všetkými našimi blízkymi. Prostredie bolo krásne, atmosféra bola úžasná, všetci boli dojatí. Až tak, že John (manželov svedok) uprostred ceremónie pokľakol pred svoju priateľku Jane, požiadal ju o ruku a všetkým oznámil, že je tehotná," píše neznáma žena v príspevku. 

Nevesta zúri, manželov svedok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Od toho momentu sa všetka pozornosť namiesto novomanželov uprela na Jane a Johna. Nevesta kvôli plaču dojatej Jane a ľuďom, ktorí jej hlasno gratulovali, vôbec nepočula svadobný sľub svojho manžela. Dokonca aj kameraman si viac všímal ju než samotnú nevestu. Čerešničkou na torte bolo, že John ešte aj počas slávnostného prípitku viac hovoril o sebe a Jane ako o mladomanželoch, ktorým mal patriť tento deň. No a nakoniec poprosil prítomnú kapelu, aby zahrala jednu pesničku len pre nich. 

Nevesta zúri, manželov svedok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Nikdy som netúžila po nejakej veľkej pozornosti a dokonca by mi nevadilo, keby ju požiadal o ruku na našej svadbe, ale až po slávnostnej ceremónii. Ešte aj teraz, niekoľko týždňov po svadbe, ale pociťujem neskutočnú zlosť," dodala sklamaná žena. Jej manžel s Johnom od svadby neprehovoril. Zmohol sa vraj akurát na vtipnú poznámku, že prehodnotí kamarástvo s Johnom, ak mu preplatí polovicu nákladov na svadbu, čo je zhruba 40-tisíc dolárov (35 500 eur).  

Viac o téme: Svadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu