Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Opitý mladík netušil, ako sa dostal domov: Pozrel do mobilu, SELFIE odhalila záhadu

Dovliekli ho až do postele Zobraziť galériu (2)
Dovliekli ho až do postele (Zdroj: reddit)

TASMÁNIA - Bežne sa stáva, že sa človek opije a nepamätá si, ako sa vôbec dostal domov. Je ale veľmi zriedkavé, že sa o váš šťastný návrat postarajú muži zákona. Presne to sa stalo mladíkovi z Austrálie, ktorý keď sa zobudil po prehýrenej noci a pozrel na selfie v mobile, nemohol uveriť vlastným očiam.

Možno sa už aj vám stalo, že ste boli tak opití, že ste si nepamätali, ako ste sa dostali domov. Reece z austrálskeho štátu Tasmánia sa to ale dozvedel. Vďaka jeho mobilnému telefónu, na ktorom si ráno našiel perfektnú selfie. Je na nej zachytený on, ako leží v posteli a pred ním stoja dvaja policajní dôstojníci, ktorí ho bezpečne doviezli domov a uložili na spánok. 

Nová štúdia odhalila, ako je to s opicou: Toto s vami spraví alkohol po 25-tke

Jeden z Reecových kamarátov zverejnil na Reddite kópiu jeho statusu, ktorý pridal na Facebooku, aby sa pobavili aj ostatní. "Dovoľte mi uviesť to na pravú mieru. Ty si tak spitý, že odpadneš, policajti ťa nájdu a ty sa zobudíš vo vlastnej posteli a nie v policajnej cele? V akej rozprávkovej krajine to žiješ?," okomentoval príspevok jeden z užívateľov. 

Opitý mladík netušil, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Podobný prípad sa stal pred časom aj vo Veľkej Británii. Študenta, ktorý sa opil tak, že nevedel chodiť po vlastných, odviezla ochotná polícia až domov. Kde vlastne býva, zistili strážnici na jeho Facebooku. 

Viac o téme: OpilosťSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu