Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (45) bola 36 rokov šialene zamilovaná: Teraz sa vydala, ale preboha, za čo?!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Láska nepozná hranice. Dôkazom je aj 45-ročná Carol, ktorá je už roky zaľúbená do vlakovej stanice. Detská láska vyvrcholila do manželského zväzku. Nechýba ani sexuálne spojenie, aj keď iba v mentálnej podobe. Je to úchylka alebo sexuálna porucha? Jedno je však isté, žena je šťastne vydatá.

Carol Santa Feová je dlhých 36 rokov zaľúbená do budovy vlakovej stanice. Každý deň nasadne do autobusu a cestuje 45 minút, aby sa stretla so svojou láskou. Ako priznala, zaľúbená je od svojich deviatich rokov. S budovou, ktorá sa volá Daidra uzavrela v roku 2015 manželstvo. Aj napriek tomu, že nie je právne záväzné, bol to pre Carol najšťastnejší deň jej života. "Keď sme sa vzali, stála som tam a povedala som jej, že ju pokladám za svojho partnera. Bol to ten najšťastnejší deň nášho života," nehanbí sa za svoje city Carol.

Žena (45) bola 36
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

V tomto neobvyklom vzťahu nechýba ani sexuálne spojenie. Žena tvrdí, že má s budovou sex v mentálnej podobe. Samu seba charakterizuje ako človeka, ktorého sexuálne priťahujú neživé objekty a konštrukcie. Tento a podobné prípady sa stali predmetom celosvetovej debaty, či ide o fenomén sexuality, fetiš alebo duševný stav.

Žena (45) bola 36
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Keď Carol vystúpi z autobusu vždy sa s Daidrou pozdraví a vyberie sa k jej stenám. Opiera sa, dotýka sa a nechýbajú ani bozky. "V momente ako sa jej dotknem, mám pocit, ako by ma držala a bozkávala. Nemám so stanicou na verejnosti fyzický sex," priblížila Carol ich spoločný sexuálny život. Nepopiera však, že sexuálne prepojenie a intimita medzi nimi existuje. "Mám s Daidrou sex v mojej mysli."

Žena (45) bola 36
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Žena prežila aj vzťah s mužom, ktorý trval 18 mesiacov no nevyšiel. Vzťah s Daidrou ju postavil na nohy a vďaka nemu sa opäť cíti úžasne. Vie, že budova ju nikdy neopustí. "Milujem ju. Je to také romantické." Ako tvrdí za svoje city a to, že ju stanica sexuálne priťahuje sa nehanbí. Nedáva však svoje pocity najavo, aby jej nebolo zakázané Daidru navštevovať. Carol nechce dopadnúť ako Erika Eiffelová, ktorá sa vydala za Eiffelovú vežu. Zato, že prejavila svoje city na verejnosti dostala zákaz priblížiť sa.

Žena (45) bola 36
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Dobrovoľníčka Carol sa bráni a vyvracia špekulácie o duševnej poruche. "Tento druh sexuality nie je duševné ochorenie, ako to prezentujú média. Je to naša sexualita, rovnako ako sú lesbičky alebo bisexuáli. Nie sme blázni." Priznala, že ľudia tomu jednoducho nechápu a bojí sa pristihnutia. Pritom ju len teší prítomnosť svojej lásky. "S Daidrou sa rozprávame o normálnych veciach. Vždy jej poviem aký som mala deň. Daidra je najstabilnejší partner akého som kedy mala. Preto nikdy nemôžem opustiť San Diego. Mám tu svoju lásku," zakončila Carol. 

Viac o téme: Vlaková stanicaLáskaManželstvoSan Diego
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu