Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Pastor tvrdí, že má číslo na Boha a už s ním vraj aj volal!

Pastor sa tvári, že telefonuje s Bohom Zobraziť galériu (3)
Pastor sa tvári, že telefonuje s Bohom (Zdroj: youtube/news24)

HARARE - Nasledujúce zábery zachytávajú kňaza zo Zimbabwe, ktorý sa neuveriteľným spôsobom snaží oklamať svojich veriacich. Tvrdí im totiž, že má telefónne číslo na Boha a dokonca s ním aj volal. O pravdivosti jeho slov nech si už každý spraví názor sám.

Tridsaťdvaročný Paul Sanyangore vie, čo má povedať, aby urobil dojem na svojich farníkov. Nedávno sa prechádzal medzi nimi, pri uchu držal smartfón a povedal: "Dobrý deň, je tam nebo?"

VIDEO Pastor tvrdí, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/news24)

Pred pastorom kľačí žena a dvíha ruky hore. Ten následne zahlási do telefónu: "Mám tu jednu ženu, čo by si jej chcel odkázať?" Po chvíli počúvania rád od Najvyššieho pokračuje: "Nebo je online. Boh mi povedal, aby som ti odkázal, že tvoj príbeh sa zmenil." 

VIDEO Pastor tvrdí, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/news24)

Sanyangore sa naozaj snažil veriacich presvedčiť o tom, že Boh mu dal svoje číslo v momente, keď sa modlil, aby sa mohli spolu komunikovať. "Mám na neho priamu linku, aby som mu mohol zavolať a on mi mohol dať pokyny, ako úradovať. Svoje číslo mi prezradil v modlitbe," povedal svojrázny duchovný. 

Nie je to zďaleka prvýkrát, čo Paul svojimi činmi spôsobil rozruch, prípadne pobúril verejnosť. Pred časom napríklad zhruba päťtisíc mužom rozdal "posvätené" kondómy, alebo tvrdil, že vyliečil chorých na AIDS. 

Viac o téme: KňazBoh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu