Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mrcha (40) na VIDEU vodičov poriadne napálila: Neuveríte, ako z nich chcela vymámiť peniaze

Falošná bezdomovkyňa. Zobraziť galériu (2)
Falošná bezdomovkyňa. (Zdroj: Youtube/Daily Mail Online YT)

RICHMOND - V športovom oblečení vyzerala ako školáčka, ktorá si išla von len zabehať. O to viac ľudí na ulici prekvapovalo, keď si od nich začala pýtať peniaze. Žena v strednom veku totiž nepôsobila chudobne, napriek tomu skúšala dobrotu ľudí.

Ženu na videu polícia zatkla, pretože si dovolila zastavovať autá v rušnej premávke a pýtať od vodičov peniaze. Jednému z nich sa však na nej čosi nepozdávalo, a tak je sledoval až k miestu, kam po žobraní smerovala. Na jeho obrovské prekvapenie nasadla do svojho nablýskaného čierneho auta, zaparkovaného na neďalekom parkovisku. Vtedy do muža vošla zlosť a začala sa jej pýtať, koľko zarobila.

Trénerka (24) pomohla bezdomovcovi, no keď zistíte ako: To myslí vážne, takto ho chce zachrániť?!

Mrcha (40) na VIDEU
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Daily Mail Online YT)

Falošná bezdomovkyňa z Henrico County sa začala obhajovať, že nie je žobráčka, ale má zdravotné postihnutie, a preto si od ľudí pýtala peniaze. Keď sa jej ďalej pýtal, akým hendikepom trpí, odvrkla mu, že to nie je jeho starosť. Štyridsaťročnej žene napokon dochádzali argumenty a na výsluch ju zobrala polícia. Podľa svedectiev vodičov bola žena taká drzá, že na autá hádzala aj veci.

Viac o téme: Falošná bezdomovkyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu