Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ostrá hádka na palube Rynairu: Mladík sa vymočil do fľaše, budete ho chápať

Stevardi sa dohadujú s mladíkom Zobraziť galériu (2)
Stevardi sa dohadujú s mladíkom (Zdroj: youtube/the sun)

LEEDS - Ryanair sa ocitol pod paľbou kritiky kvôli svojmu prístupu, ktorý zaujal voči jednému z pasažierov. Ten sa na palube vymočil do fľaše, pretože nemal inú možnosť. Všetky toalety boli totiž pokazené. No stevardi pre to nemali pochopenie a udali ho na polícii za nevhodné správanie.

Na palube lietadla patriaceho leteckej spoločnosti Ryanair, ktoré smerovalo z anglického Leedsu do portugalského Faro, sa strhla veľká hádka medzi jedným pasažierom a personálom. Muž sa totiž vykonal malú potrebu do fľaše, čo letušky veľmi pohoršilo. Pravda je ale taká, že nemal na výber, pretože v tom čase boli všetky tri záchody v lietadle nefunkčné. Ak teda nechcel, aby mu praskol mechúr, musel si pomôcť týmto spôsobom. 

Žena (27) sa pri lete z Prahy poliala horúcim čajom: Ryanair jej musí zaplatiť tučné odškodné

Vo videu, ktoré nakrútil jeden z cestujúcich, počuť dotyčného muža, ako vysvetľuje stevardovi, že si len "trochu cvrkol" a prestal, akonáhle bol o to požiadaný. Problém bol v tom, že údajne pár kvapiek moču skončilo na košeli letového sprievodcu. Ten sa na pasažiera opýtal: "Keby som sa teraz vymočil na vašu batožinu, páčilo by sa vám to?"

Ostrá hádka na palube
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/the sun)

Ostatní cestujúci sa mladíka jednoznačne zastali a chápali, prečo urobil to, čo urobil. "Bol zúfalý, už to nemohol vydržať. Urobil správnu vec, lebo sa snažil vymočiť tak, aby to nevideli ostatní. Navyše, keby lietadlo pred štartom poriadne skontrolovali, určite by zistili, že toalety nefungujú a nič z tohto by sa nestalo," povedala Sue Francisová britskému denníku The Sun. 

Muž musel po sebe následne upratať a taktiež mu bola uložená pokuta 90 eur. Po tom, ako lietadlo pristálo v Portugalsku, si pre neho prišli štyria policajti, akokeby bol nejaký zločinec. Ryanair vo svojom stanovisku len uviedol, že k incidentu došlo kvôli "rušivému pasažierovi". Viac sa už prípadom, ktorý ďalej vyšetruje portugalská polícia, nezaoberá.  

Viac o téme: Ryanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu