Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Caren (43) sa počas letu do Dubaja dotkla nosa: Čo sa dialo potom, ju poriadne vystrašilo

Caren Harmonová Zobraziť galériu (4)
Caren Harmonová (Zdroj: FB)

LONDÝN - Britská investorka do nehnuteľností Caren Harmonová cestovala začiatkom mája z Londýna na zásnubnú párty svojej kamarátky do afrického Johannesburgu. Ani vo sne by jej však nenapadlo, že ju čaká ešte niečo horšie ako možné turbulencie v lietadle. Bohužiaľ, stalo sa. Posádka arabských aerolínii ju obvinila, že užívala na palube kokaín a hrozilo jej, že skončí na pár rokov vo väzení v Dubaji.

FOTO Chaos na letisku vo Viedni: Slováci sa tešili na dovolenku, nepustili ich do lietadla!

Caren Harmonová letela 9. mája so spoločnosťou Emirates do Dubaja, kde ju čakal prípoj do Johannesburgu. Po pristátí ju však na letisku zadržala polícia, dôstojníci jej prehľadali batožinu a prinútili ju vykonať krvný test. Procedúra trvala tak dlho, že zmeškala plánovaný odlet.

Caren (43) sa počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Jediné vysvetlenie, ktoré mi dali, bolo to, že ma videli hrabať sa v taške, poťahovať nosom a dotýkať sa ho, čo je normálne pri dlhom lete so zapnutou klimatizáciou. Povedali polícii, že som šnupala kokaín. Bola som vystrašená," povedala Londýnčanka pre portál MailOnline.

Žena (27) sa pri lete z Prahy poliala horúcim čajom: Ryanair jej musí zaplatiť 10 500 eur

Ženu, ktorá má britskú aj juhoafrickú štátnu príslušnosť, podľa jej slov vôbec neupozornili na to, čo sa bude diať a keď boli výsledky krvného testu negatívne, hrozili jej väzením za to, že mala so sebou lieky na predpis.

Caren (43) sa počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Povedali, že ak nemáte predpis a máte lieky, môžete ísť do väzenia až na šesť rokov. Bála som sa a začala som panikáriť. Myslela som, že pôjdem do väzenia kvôli tabletkám na spanie po tom všetkom, čo som práve prežila," dodala Harmonová.

Caren (43) sa počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Po tri a pol hodine dali napokon podnikateľke podpísať dokument v arabčine, ktorému nerozumela a pustili ju. Podarilo sa jej dostať na ďalší let. Hovorca aeroliniek Emirates portálu MailOnline potvrdil, že cestujúcu letu EK0010 z Gatwicku 9. mája zadržali v Dubaji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu