Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lovec (†51) chcel v Afrike sloniu trofej, naháňačka sa zvrhla na drámu

Theunis Botha Zobraziť galériu (3)
Theunis Botha (Zdroj: FB)

GWAI - Šéf afrického safari a známy lovec Theunis Botha prišiel minulý týždeň o život kurióznym, no veľmi tragickým spôsobom. Počas lovu so skupinou iných mužov v Zimbabwe narazil na stádo slonov, do ktorého začali strieľať. Bothu však nezabila zablúdená guľka, ale niečo iné.

Pastor napodobňoval Ježiša chodením po vode: Počas zázraku si ho zrazu našla krutá smrť

Podľa News24 sa slony rozutekali, ale jeden z nich si to namieril rovno k lovcovi, chytil ho chobotom a zdvihol do vzduchu. Člen skupiny sa mu snažil pomôcť tým, že do zvieraťa strelil, ale namiesto toho, aby Bothu položilo na zem, sa na neho zranené a zomierajúce zvalilo a rozdrvilo ho.

Lovec (†51) chcel v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Lovec po sebe zanechal manželku Cariku a päť detí, všetci žijú v Tzaneene v Južnej Afrike. Predpokladá sa, že žena poletí v najbližších dňoch do Zimbabwe, aby identifikovala telo svojho manžela a potom ho odviezla domov.

Lovec (†51) chcel v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Botha bol uznávaným lovcom a často viedol hony na leopardy alebo levy. Mal vlastnú safari spoločnosť, ktorá na internetovej stránke ponúka tradičné lovy v krajinách južnej Afriky. Často cestoval do Spojených štátov, kde lákal bohatých Američanov, aby si prišli zastreliť svoju trofej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu