Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Horor na výlete: VIDEO Dievčatko šantilo na móle, keď sa z vody vynoril tvor a...

Stačil moment a tragédia mohla byť na svete. Zobraziť galériu (3)
Stačil moment a tragédia mohla byť na svete. (Zdroj: YouTube/Jukin Media)

RICHMOND - Malé kanadské dievčatko pravdepodobne zažilo na móle v Richmonde svoje najstrašidelnejšie chvíle. V jednom momente sa bezstarostne smialo, v druhej ju musel z vody vyťahovať jej zhrozený príbuzný. Drámu mal na svedomí uškatec, ktorý chňapol po dieťati a stiahol ho pod hladinu.

Pastor napodobňoval Ježiša chodením po vode: Počas zázraku si ho zrazu našla krutá smrť

Mólo v prístave sa stalo atrakciou pre divákov po tom, čo sa pri ňom objavil uškatec. Ľudí svojou prítomnosťou potešil a najviac sa radovala malá dievčinka, ktorá si sadla na okraj lavičky, aby naň lepšie videla. Bohužiaľ, uškatec zareagoval inak, ako si myslela. Namiesto toho, aby sa ňou hral z vody, po nej zubami chňapol a za šaty ju stiahol pod hladinu.

Horor na výlete: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Jukin Media)

V tom momente sa na móle ozval krik a duchaprítomný muž, ktorý bol pravdepodobne príbuzným dieťaťa, sa za ním oblečený vrhol. Našťastie sa mu podarilo dievčatko hneď vyloviť a dostať do bezpečia. Incidentom však vyzeral byť značne otrasený. Uškatec sa viac neobjavil a malú obeť si odviedli rozrušení rodičia.

Horor na výlete: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Jukin Media)

Brutálne VIDEO z cirkusového predstavenia: Ľudia sa už nemohli pozerať, ako muža trhajú levy

Video zachytil Michael Fujiwara, ktorý pre Vancouver Sun uviedol, že sedel na móle, keď uškatec tesne pri ňom vynoril hlavu z vody. Vytiahol preto mobilný telefón a začala ho natáčať. Zviera okamžite pritiahlo pozornosť návštevníkov, vrátane spomínaného dievčatka.

Uškatce sú považované za vysoko inteligentné bytosti a vo všeobecnosti sa správajú veľmi placho. V minulosti už boli hlásené aj agresívne útoky na ľudí, no nie je známe, či je to aj tento prípad. Ťažko posúdiť, či chcel svojej obeti ublížiť alebo sa len hrať.

Viac o téme: Uškatec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu