Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitý frajer pokazil Natalie (23) plány: Počas spánku prišla pomsta

Stephen a Natalie Zobraziť galériu (3)
Stephen a Natalie (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Natalie Weaverová (26) z anglického Castlefordu sa tešila, ako sa v nedeľu s partnerom Stephenom Hallom (26) vyberú von a strávia spolu pekné chvíle. Jej plány však boli zničené, keď sa jej milovaný vrátil zo sobotnej pitky s kamarátmi až o šiestej ráno a celý deň prespal. Frustrovaná dievčina si našla zaujímavý spôsob, ako sa mu odplatiť.

Priateľka chcela nachytať frajera: Drsný vtip s nečakaným koncom, chudák chlap

Natalie sa snažila priateľa počas dňa zobudiť, ale ten vôbec nereagoval. "Chcela som s ním stráviť čas, ale bol taký unavený, že po každom zatrasení zaspal. Ja som sa skutočne nudila, a tak som sa rozhodla pre pomstu," uviedla mladá dievčina.

Keďže podľa Natalie má jej priateľ dosť ženských čŕt, použila celý svoj kozmetický kufrík a spravila mu dokonalý mejkap. Stephenovi upravila obočie, naniesla rúž, nalepila umelé riasy a na oči dala tiene a maskaru. Svoje dielo zaklincovala umelými nechtami.

Opitý frajer pokazil Natalie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Práve tie spôsobili, že sa Stephen konečne prebral, pretože sa snažil poškriabať, ale nechtami sa poranil. Natalie sa trošku bála, že sa bude hnevať, ale jej priateľ to zobral s humorom. Spočiatku bol zmätený a vôbec netušil, že osoba, na ktorú sa pozerá v zrkadle, je on.

"Bol šokovaný a opýtal sa, čo sa stalo. Snažila som sa ho presvedčiť, že sa už takto vrátil," opísala podľa portálu MailOnline Natalie. Nakoniec sa ale začal smiať a skonštatoval, že mu to ako žene skutočne sekne. Bolesť mu spôsobilo až to, keď si strhával umelé nechty, pretože s takými nemohol ísť do práce.

Opitý frajer pokazil Natalie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Natalie je rada, že všetko dobre dopadlo, ale trošku sa bojí, že sa jej bude Stephen snažiť žartík vrátiť. Do postele teda chodí zásadne až po tom, čo si on ľahne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu