Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžerka (†16) išla tajne na rande so starším mužom, otrasný nález v aute

Megan Bannisterová Zobraziť galériu (2)
Megan Bannisterová (Zdroj: FB, Polícia v Leicestershire)

LONDÝN - V nedeľu ráno došlo v anglickom Enderby v grófstve Leicestershire k zrážke auta s motorkou, po ktorej našla polícia vo vozidle mŕtve dievča. Zistilo sa však, že Megan Bannisterová nezomrela na následky nehody, ale niekto ju ešte predtým zavraždil. Dvoch podozrivých mužov už zadržali.

Marcusovi (†27) vykypel hrniec: To, čo v ňom objavili policajti, ich bude strašiť do konca života

Telo tínedžerky sa nachádzalo v zadnej časti čierneho Opelu Astra. Polícia zadržala jeho vodiča aj spolujazdca pre podozrenie z vraždy. Dievčina bola totiž mŕtva ešte pred haváriou.

Megan svojim kamarátom prezradila, že sa chystá na rande so starším mužom, dvadsiatnikom, ktorého stretla v klube. Snažila sa to však pred svojimi rodičmi utajiť, a tak v sobotu povedala mame, že ide ku kamarátke.

Tínedžerka (†16) išla tajne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB, Polícia v Leicestershire)

Polícia chce teraz podľa portálu thesun.co.uk zistiť, či sa muži snažili Meganino telo iba premiestniť alebo či haváriu naaranžovali, aby tým zakryli vraždu. Jason Burder (28) a Adam King (27), ktorí utrpeli len drobné zranenia, z auta po zrážke utiekli a nechali motocyklistu bojovať o život. Polícia ich však vypátrala.

Okolo Meganinho domu a miesta nehody položili jej kamaráti a príbuzní kvety a sviečky. Vo vyhlásení školy, do ktorej Angličanka chodila, sa píše: "Megan mala rada ľudí a oni mali radi ju, takto si ju budeme pamätať".

Viac o téme: VraždaAutonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu