Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátorke sa počas vysielania stala tá najhoršia vec v živote

Sarah sa tvárila, že sa nič nestalo Zobraziť galériu (2)
Sarah sa tvárila, že sa nič nestalo (Zdroj: Twitter)

BRISTOL - Televízni moderátori musia byť vždy sústredení a mali by si zachovať chladnú hlavu aj v situáciách, kedy sa to javí ako nemožné. Americká hlásateľka Sara Walshová sa však tejto zásady držala aj v okamihu, ktorý sa zaradil medzi tie najhoršie v jej živote. V živom vysielaní potratila, no ona pokračovala, akoby sa nič nestalo.

Sarah bola v tretom mesiaci tehotenstva, keď komentovala jeden športový prenos z Alabamy. Priamo počas vysielania sa jej ale prihodilo niečo strašné - o svoje dieťatko prišla. Walshovej manžel, bejzbalový hráč Matt Buschmann, jej počas reklám písal správy s informáciami o najbližších nemocniciach. 

Pre tridsaťdeväťročnú ženu to bolo jedno z najhorších období jej života. "Prišla som do Tuscaloosy, bola som v prvom trimestri. Komentovala som priamy prenos, keď som ucítila, že som potratila. Za mnou šaleli decká zo strednej školy, zatiaľ čo ja som práve prichádzala o svoje dieťa, bolo to sureálne. Nikto nevedel, že som tehotná, tak som jednoducho pokračovala vo vysielaní. Bola to nočná mora," zverila sa Sarah na Instagrame. 

Moderátorke sa počas vysielania
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

V nasledujúcich mesiacoch potratila ešte dvakrát. Potom s manželom zistili, že čakajú dvojčatá. Tie sa konečne podarilo donosiť, na svet prišli vlani vo februári. Rodičia by nemohli byť šťastnejší a nesmierne sa tešia zo svojich dvoch prírastkov. 

Viac o téme: PotratTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu