Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Od bývalého kolegu dostal vulgárnu SMS na FOTO: Vďaka nej sa dozvedel, čo si o ňom naozaj myslí

Marka bývalý kolega veľmi sklamal Zobraziť galériu (2)
Marka bývalý kolega veľmi sklamal (Zdroj: profimedia.sk)

WIGAN - Muž dostal esemesku od kamaráta a hneď mu došlo, že bola určená pre niekoho iného. Lenže potom si ju prečítal opäť a niečo mu na tom nesedelo. Zrazu si uvedomil, že správa je o ŇOM! A jej obsah mal ďaleko od pekného a milého.

Mark Nolan dostal nedávno správu od svojho bývalého kolegu. Okamžite mu bolo jasné, že prišlo k omylu a známy ju plánoval poslať niekomu inému. Správa bola plná vulgarizmov a keď sa trochu viac zamyslel, uvedomil si, že sú vlastne o ňom, povedal denníku Manchester Evening News. 

Od bývalého kolegu dostal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Celé to začalo tak, že Mark, ktorý pracuje ako inžiniersky poradca, poprosil exkolegu, aby mu pomohol vyriešiť problém súvisiaci s vyplatením jeho poslednej mesačnej mzdy. Ten mu slušne odpísal a poradil. Tu mala ich vzájomná konverzácia skončiť. No potom dostal Mark ďalšiu sms, v ktorej stálo: "Povedal som tomu kok**ovi, čo má robiť a on mi na to len odpísal "žiadny strach". Sr*ť na neho, je to kus ho*na." 

Od bývalého kolegu dostal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nolan sa domnieva, že správa patrila jeho bývalej šéfke, od ktorej po troch rokoch odišiel, pretože dostal lepšiu pracovnú ponuku. Na správu bývalému kamarátovi odpísal, no odpovede sa už nedočkal. Druhej strane asi bolo trápne na to akokoľvek reagovať, lebo si bola vedomá svojho prešľapu. 

Cez zoznamku si dohodla rande: Po ňom dostala SMS, ktorá ju totálne dorazila

"Pokiaľ viem, až doteraz sme boli priatelia. Dokonca mi zohnal túto prácu. Je to akoby mi vrazil nôž do chrbta. Očividne je ale jeho väčšou kamarátkou jeho šéfka než ja," povedal sklamaný Mark. 

Viac o téme: SmsTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu