Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nechutné VIDEO z nemocničnej sály: Hádajte, čo chirurgovia vyťahujú z pacienta

Úhor je stále nažive Zobraziť galériu (2)
Úhor je stále nažive (Zdroj: YouTube)

PEKING - Na toto video sa vám bude pozerať len ťažko a zrejme s veľkou dávkou hnusu. Zachytáva totiž operáciu, počas ktorej vytiahnu z tela muža živého úhora. Ako sa do neho dostal, si môžeme len predstavovať.

Na bizarné videá všetkého druhu z Číny sme už zvyknutí. To najnovšie je jedno z tých drsnejších, pretože na ňom vidíme, ako chirurgovia odstraňujú z brucha pacienta slizkého úhora. Pravdepodobne je ešte stále živý, lebo sa počas vyťahovania z tela začne hýbať. 

Video zrejme pochádza z prípadu, o ktorom nedávno informovali aj Topky. Istý 49-ročný Číňan trpel zápchou, pričom tento zdravotný problém chcel vyriešiť tak, že si do zadku strčil práve úhora. Vraj mu to poradil kamarát. Samozrejme sa týmto spôsobom neuzdravil, práve naopak, takmer umrel. Dostal totiž silné bolesti brucha a musel vyhľadať lekársku pomoc. Lekári z neho následne vytiahli polmetrovú rybu. 

Nechutné VIDEO z nemocničnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem nej sa v žalúdku pacienta nachádzalo aj množstvo nestráveného jedla a výkaly. Utrpel aj prepichnutie pankreasu a podľa všetkého je ešte stále hospitalizovaný. 

Viac o téme: Čínaúhor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu