Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž snov žene (29) urobil zo života peklo: Počas svadobnej noci sa zmenil na netvora

Charlotte so Spencerom Zobraziť galériu (2)
Charlotte so Spencerom (Zdroj: Facebook/Spencer Walford)

NORTHAMPTON - Dvadsaťdeväťročná Charlotte bola presvedčená, že si vzala muža snov. Svadobná noc ju však presvedčila o opaku. Milovaný Spencer mal dve tváre. Len čo dostal príležitosť, prejavil svoju temnú stránku. Mladej žene ostali iba oči pre plač.

Počas svadobnej noci Charlotte manžel napadol a niekoľkokrát znásilnil. Odôvodnil to túžbou stať sa otcom. Nevesta sa tesne po svadbe ocitla v cele lásky a so svojím brutálnym zážitkom sa spočiatku bála zdôveriť okoliu. Mlčanie prelomila, až keď sa stala matkou druhého dieťaťa. Počas tehotenstva nabrala odvahu a Spencera udala na polícii, aby chránila nenarodené dieťa.

Otrasný prípad týranej ženy: FOTO Britský Fritzl ju väznil za chladničkou, milovala ho

Svoj príbeh Charlotte porozprávala portálu The Sun, aby povzbudila aj iné ženy, ktoré zažívajú podobné trápenie. Podarilo sa jej dostať násilného Spencera za mreže. Ako ďalej priznala, ani jej vlastné detstvo nebolo ružové a nechcela odovzdať podobné skúsenosti vlastným deťom. Jej rodičia sa rozviedli, keď mala štyri roky, a potom spolu celý čas bojovali o opatrovníctvo. V tínedžerskom veku žene diagnostikovali rakovinu – Hodgkinov lymfóm. Z útrap jej pomohla až veľká láska, s ktorou má prvé dieťa. Šťastie však netrvalo dlho a dvojica sa rozišla. Neskôr Charlotte stretla Spencera a myslela si, že on by mohol byť ten pravý.

Dramatická zmena správania

Po šiestich mesiacoch vzťahu požiadal Spencer svoju priateľku o ruku a o osem týždňov neskôr si ju vzal. Svadba bola skromná, len v kruhu najbližších. Na priebeh svadobnej noci však nezabudne. Keď sa ocitli v osamení, Spencer ju odrazu schmatol za vlasy a surovo ťahal. Nástojil, že je jeho žena a bude sa podľa toho správať. Potom ju udrel do tváre a znásilnil.

Modriny sa Charlotte najskôr snažila pred rodinou skryť, pretože sa hanbila byť týranou ženou. Spencer zúfalo trval na splodení dieťaťa a manželku pravidelne znásilňoval. Antikoncepciu, pomocou ktorej chcela prekaziť jeho plán čoskoro odhalil a vyhodil. Stalo sa to, čomu sa zúfalá žena pokúšala zabrániť. Po otehotnení si Charlotte myslela, že ju Spencer možno nechá na pokoji, keď sa stane otcom. Čoskoro si ale uvedomila, že sa jej manžel nezmení a našla v sebe silu definitívne ho opustiť.

Muž snov žene (29)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Len čo Spencera odsúdili na 14 rokov väzenia, stalo sa niečo, s čím Charlotte už nerátala. Po pôrode jej začal pomáhať bývalý partner, s ktorým má prvé dieťa a dvojica sa opäť zblížila. „Kiež by sme sa nikdy nerozišli,“ povzdychla si Charlotte, ktorá dnes vzťah so Spencerom považuje za veľký omyl.

Viac o téme: Svadobná nocZnásilnenieTýraná žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu