Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Roky bol sám, lásku hľadal v televízii: Žena mu zasadila takú ranu, že prestal veriť

Martin mal zase smolu Zobraziť galériu (2)
Martin mal zase smolu (Zdroj: youtube/first dates)

LONDÝN - Mnoho ľudí sa v snahe nájsť lásku obracia už aj na pomoc rôznych televíznych šou. Aj Martin mal už dosť samoty a chcel konečne zažiť nejakú romantiku. Myslel si, že sa zadarilo, no potom mu dotyčná slečna zasadila takú ranu, že už asi navždy prestal veriť na lásku.

Tridsaťosemročný Martin v láske nemal šťastie. V živote mal len jeden vzťah, ktorý bol síce pomerne vážny, no i tak sa po čase rozpadol. Odvtedy sa mu ženy akoby vyhýbali. Mladík sa preto rozhodol, že sa prihlási do relácie First Dates, ktorú vysiela britská televízia Channel 4. Tam sa zoznámil s 32-ročnou asistentkou učiteľa a tanečnicou burlesque Susie, s ktorou istý čas randil. No potom sa všetko zvrtlo. 

Roky bol sám, lásku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/first dates)

Dodržujte týchto desať vecí a udržíte svoj dlhodobý vzťah nažive

Dvojica nedávno cestovala spolu v metre, keď zrazu Susie na Martina vyšla s tým, aby ju požiadal o ruku. "Sedeli sme vo vozni, rozprávali sme sa, keď vtom povedala "chcem, aby si ma tu a teraz požiadal o ruku"," povedal.

Roky bol sám, lásku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/first dates)

Horlivý fanúšik Hviezdnych vojen s týmto šialeným, a najmä vynúteným, nápadom nesúhlasil. O štyri dni nato mu jeho milá oznámila, že sa s ním rozchádza a že sa odteraz zameria už len na ženy. Martina to zdrvilo, no možno sa aj on zachová podobne a začne sa orientovať na rovnaké pohlavie. 

Takto prebiehalo ich zoznámenie

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu