Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO hrôzostrašného konca bungee jumpingu: Lano bolo príliš dlhé...

Dievčina padá dolu Zobraziť galériu (3)
Dievčina padá dolu (Zdroj: YouTube)

SANTA CRUZ - Neznámej dievčine sa stalo to, čoho sa boja všetci, ktorí chcú vyskúšať bungee jumping. Lano bolo príliš dlhé a ona skončila v rieke. Našťastie pri nej očividne stáli všetci svätí, pretože nielenže prežila, ale ani neutrpela žiadne vážne zranenia.

Nešťastný zoskok sa odohral v centrálnej Bolívii, medzi mestami Santa Cruz a Cocabamba. Jeho svedkom sa okrem iných stala aj Shyrleny Riberová, ktorá bola v oblasti v tom čase na výlete. Videla, ako sa na moste pripravuje na zoskok mladá dievčina. A aj skočila, no potom nasledovala hrôza. Lano bolo totiž príliš dlhé a tak namiesto toho, aby ženu vystrelilo späť hore, tá dopadla do plytkej rieky. 

VIDEO hrôzostrašného konca bungee
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Okamžite k nej pribehli ľudia, aby jej pomohli. Dievčina bola v tom momente len schopná otvoriť oči, no nedokázala vstať ani urobiť iný väčší pohyb. Shyrlenina rodina privolala záchranku, ktorá mladú ženu previezla do najbližšej nemocnice. "Bolo to strašné vidieť ju v takej agónii. Očividne to bola vina organizátorov zoskoku," povedala Riberová. 

VIDEO hrôzostrašného konca bungee
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dievčina nakoniec akoby zázrakom neutrpela žiadne zlomeniny a po pár dňoch bola prepustená z nemocnice. Riaditeľ spoločnosti Andean Trek, ktorá bungee jumping ponúka ako jednu zo svojich atrakcií, uviedol, že uhradia všetky nemocničné výdavky. 

Zábava na hodoch sa zmenila na horor: Život dievčiny visel na vlásku, pád z hojdačky

"Slečna skákala z pätnásť metrov vysokého mosta. Nezlomila si žiadne kosti, ale ešte má podstúpiť ďalšie vyšetrenia, ktoré by mohli odhaliť skryté zranenia. Bola to ľudská chyba, niekto spravil niečo zle. Momentálne skúmame videá, aby sme zistili, kto uvoľnil brzdu na lane," uviedol Oscar Sandoval s tým, že niečo také sa im za roky existencie firmy stalo prvý raz. 

Viac o téme: Bungee jumping
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu