Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tínedžerke (19) povedali, že má zápchu: Omyl, prišla najhoršia správa v živote

Snaží si zachovať pozitívnu energiu Zobraziť galériu (3)
Snaží si zachovať pozitívnu energiu (Zdroj: Facebook)

CARLISLE - Megan Prydovej už nezostáva veľa času, umiera na rakovinu. Z veľkej časti aj preto, lebo lekári si jej príznaky pomýlili s obyčajnou zápchou. Napriek tomu sa tínedžerka zaprisahala, že si bude užívať život dovtedy, kým jej to zdravie dovolí.

V októbri 2015 začala vtedy osemnásťročná Megan pociťovať prvé zdravotné problémy. Neustále bola unavená, mala veľké bolesti brucha a nevedela sa vyprázniť. Lekár jej predpísal lieky na ťažkú zápchu a poslal ju domov. 

Tínedžerke (19) povedali, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

O pár mesiacov neskôr, práve keď mala nastúpiť na brigádu, zrazu opäť začala trpieť neznesiteľnými bolesťami brucha. Doktori mali podozrenie na zápal slepého čreva. Ďalšie vyšetrenia odhalili, že má nádor na čreve a vaječníkoch. Diagnóza bola krutá - rakovina veľmi agresívneho typu, ktorá sa nedá liečiť. 

Tínedžerke (19) povedali, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Keď som sa dozvedela, čo mi je, bol to obrovský šok pre mňa, moju rodinu aj priateľov. Minulý rok bol bezpochyby tým najhorším v mojom živote," povedala Megan, ktorá je napriek ťažkému ochoreniu odhodlaná žiť naplno, pokiaľ jej to zdravie dovolí. Nedávno si dokonca spravila vodičák. Okrem toho má aj ďalšie sny, ktoré by si pred smrťou chcela splniť, ako napríklad ísť na koncert Beyoncé alebo s rodinou na dovolenku do Portugalska. Tieto plány jej už ale viackrát zhatili zdravotné ťažkosti. 

Viac o téme: Rakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu