Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ste si istí, že vás sa to netýka? Naozaj poznáte budúcnosť?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

Tváriť sa, že riziko neexistuje, podceniť či prehliadať, čo sa nám nepáči alebo čoho sa bojíme, spravidla nikomu nepomôže. Práve naopak. Nevidieť, nepočuť, nehovoriť – nie je riešenie. V náročných životných situáciách často spoznáme pravé hodnoty a zistíme, kto nám podá pomocnú ruku. No vždy je lepšie, ak nás realita nezaskočí úplne nepripravených.

Prevencia je dôležitá, ako v oblasti zdravia, tak v oblasti financií. To, čo môžeme urobiť pre seba a na udržanie životnej úrovne svojej rodiny aj v zlomových momentoch, netreba odkladať na neskôr.

Poistite sa pre prípad choroby, ktorú nechce nikto vidieť

Hodnota života je niečo, nad čím sa zvyčajne zamyslíme až potom, keď sa cítime ohrození. Hodnota života je však aj nové rizikové životné poistenie. Chráni klienta pri dlhodobej strate príjmu v dôsledku zdravotných problémov. V závažnej situácii, ako je napríklad diagnostikovanie rakoviny, pomôže pokryť výpadok v príjme. Umožňuje poistenie dvoch osôb na jednej zmluve a na našom trhu je produkt ojedinelý v tom, že poskytuje jednorazové poistné plnenie vyplatené už po diagnostikovaní onkologického ochorenia. Poistenie sa vtedy postará o potrebné financie a klient (pacient) sa môže sústrediť na liečbu. (Pozn.: mnoho ľudí sa pre rakovinu zadlží a asi tretina príde o prácu.)

Poistite sa pre prípad choroby, o ktorej nechce nikto počuť

Sú veci, o ktorých nechceme počuť. To však nepomôže. Lepšie je vedieť, že aj vhodné poistenie môže uľahčiť boj s chorobou. Medzi špecifiká poistnej ochrany Hodnota života patrí zvýhodnenie klienta nefajčiara, keďže vedome nepoškodzuje svoje zdravie. Od určitej výšky mesačného poistného získava klient zdravotné asistenčné služby (napr. prepravu do nemocnice, nákup liekov a podobne) a druhý lekársky názor zdarma. Hodnota života je jedinečným rizikovým životným poistením na našom trhu.

Poistite sa pre prípad choroby, o ktorej nechce nikto hovoriť

Závažná kritická choroba, úraz s trvalými následkami, invalidita či dokonca úmrtie predstavuje pre celú rodinu nielen psychickú, ale aj finančnú záťaž. Včasné uvedomenie si týchto súvislostí a finančné zabezpečenie sa pre každý prípad uľahčí situáciu jednotlivca i jeho blízkych. Wüstenrot poisťovňa sa preto snaží zvýšiť povedomie mužov a žien o možnostiach, ktoré sú im dostupné, keďže štatistiky sú znepokojivé. Nádory patria medzi časté príčiny hospitalizácií, výskyt zhubných nádorov stúpa a rakovina sa radí medzi choroby, ktoré majú zásadný dopad na kvalitu života. Stúpa tak i význam poistenia straty príjmu pre prípad vážnej choroby, dlhodobej pracovnej neschopnosti či hospitalizácie.

Hovorme o tom, čo môžete pre kvalitu svojho života urobiť už teraz, za prijateľnú cenu.

www.hodnotazivota.sk, www.wuestenrot.sk, *6060 (0850 60 60 60)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu