Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chlapec (5) išiel za susedou a povedal jej strašnú správu: Mama leží nehybne vo vani

Hoci má iba päť rokov, rodičia sa naňho môžu spoľahnúť. Zobraziť galériu (2)
Hoci má iba päť rokov, rodičia sa naňho môžu spoľahnúť. (Zdroj: Youtube/5 star channel)

PHOENIX - Americké médiá píšu o odvahe päťročného Salvatora Cicalesa, ktorý zachránil život svojej mame a pomohol mladšej sestričke. Chlapca z Arizony policajti a požiarnici označili za malého hrdinu a udelili mu vyznamenanie. Odteraz je čestným členom požiarneho zboru.

Keď sa objavil pred dverami domu Jessicy Penoyer jej 5-ročný sused Salvatore, zľakla sa. Na rukách držal svoju dvojmesačnú sestričku zabalenú v deke a povedal jej, že ich mama zomrela v sprche. Susedu bezradný chlapec poprosil, aby sa o nich postarala.

Mladík sa rozišiel s priateľkou, v schránke si našiel perfekný LIST od suseda

Mama Salvatora dostala v kúpeľni záchvat a omdlela. Zmätený chlapec si ale myslel, že zomrela. Našťastie, upadla len do dočasného bezvedomia. Vaňa, v ktorej ležala, sa však napĺňala vodou z tečúcej sprchy.

Chlapec (5) išiel za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/5 star channel)

Privolaná záchranná služba našla Kaitlyn Cicaleseovú nehybne ležať vo vani, žena však bola živá a dýchala. Podľa záchranárov mala ale šťastie, pretože vaňa sa postupne napĺňala vodou a mohla sa v nej utopiť. Nebyť odvahy päťročného syna, nemusela byť medzi živými. Ako pre americké médiá povedala mama Salvatora, chlapec sa jej odteraz každý deň pýta, či je v poriadku, či sa nechystá zomrieť a nebude mať ďalší záchvat.

Viac o téme: ChlapecHrdina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu