Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chcela sa pochváliť sexi SELFIE, no ľudí viac rozrušilo to, čo je v pozadí

Takto by to v izbe vyzerať rozhodne nemalo
Takto by to v izbe vyzerať rozhodne nemalo (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Predtým, než na sociálnej sieti zverejníte selfie, sa najprv presvedčte o tom, že sa ňou poriadne nestrápnite. Tak, ako sa to stalo istej dievčine zo Spojených štátov, ktorá sa chcela pochváliť svojou figúrou v obtiahnutých šatách, no viac ako jej telo si užívatelia všimli to, čo sa nachádza za ňou.

Možno si ešte pamätáte na študentku, ktorá pred niekoľkými mesiacmi na Twitteri zdieľala fotku zo svojej spálne. Chcela poukázať na nové šaty, v ktorých zapózovala. Vyzerala naozaj pekne, no napriek tomu ľudí viac zaujal obrovský neporiadok v izbe, ktorý naznačoval, že jej obyvateľka je poriadna bordelárka. 

Tak vedzte, že sa to stalo zas. Užívateľka shelbizzle chcela zožať chválu za svoje nové letné šaty, no opäť raz sa v pozadí fotografie nachádzalo niečo, čo bolo oveľa zaujímavejšie. Na okne za ňou totiž môžeme vidieť provizórnu záclonu vytvorenú zo šálov, šatiek a ktovie, čoho ešte. Na zemi sa odohráva niečo podobné, len v ešte väčšom meradle; sú na nej pohádzané veci jedna cez druhú, no jednoducho katastrofa. 

Užívatelia to mladej žene poriadne zrátali v komentároch. "Ešte nikdy som nevidela, aby niekto použil svoje oblečenie ako žalúzie," napísala Shida. "Tvoja izba vyzerá ako vojnová zóna," poznamenal Zachery. 

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu