Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena dostala strašnú chuť na pizzu: Tá ju po katastrofe na FOTO prešla

Skrutka nemá v pizze čo robiť Zobraziť galériu (2)
Skrutka nemá v pizze čo robiť (Zdroj: profimedia.sk)

UTTOXETER - Žena mala príšerný hlad, tak si objednala pizzu. Keď dorazila, schuti sa do nej pustila. Krátko nato však s hrôzou vykríkla, pretože sa takmer zahryzla do niečoho, čo do jedla rozhodne nepatrí. Keď zistila, čo to je, neverila vlastným očiam.

Rachel Carrová si so svojím priateľom užívala pokojný večer, keď zrazu dostali hlad, tak si objednali pizzu z reštaurácie Domino. Dvadsaťosemročná žena sa už-už chystala zahryznúť do trojuholníka, keď sa vtom poriadne zháčila, lebo si medzi prísadami všimla niečo ligotavé. Nakoniec sa ukázalo, že to bola kovová skrutka.

Žena dostala strašnú chuť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Momentálne držím diétu, no v ten večer som sa chcela potešiť a dať si naozaj niečo chutné. Práve, keď som si chcela dať ďalší kúsok do úst, som uvidela niečo strieborné a lesklé medzi papričkami a cibuľou na vrchu pizze. Bola to skrutka," hovorí Rachel, ktorá pracuje ako učiteľka. Z nálezu bola zhrozená, ale zároveň rada, že si to všimla včas, lebo inak mohla skončiť so zlomenými zubami. Ešte horšie by ale zrejme dopadla, keby kus kovu prehltla.

Žena dostala strašnú chuť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Carrová sa posťažovala aj priamo v pobočkev meste Uttoxeter na západe Anglicka, odkiaľ si pizzu nechali priviezť. Manažér sa ju najprv snažil uistiť, že skrutky v kuchyni nepoužívajú, no potom sa opýtal, či tá jej mala na hlavičke hviezdu. Mala, čím prakticky dosvedčila, že skrutka naozaj pochádzala z pizzerie. Tá následne zákazníčke ako kompenzáciu ponúkla dve pizze. Rachel ale namiesto toho uprednostnila vrátenie peňazí.

Viac o téme: PizzaPizzeriaNález
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu