Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bozk smrti: Turista v Indii pózoval na VIDEU, o hodinu bol mŕtvy

Had muža uhryzol do hlavy Zobraziť galériu (3)
Had muža uhryzol do hlavy (Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Niektoré atrakcie pre turistov by mali podliehať prísnym bezpečnostným pravidlám, ale v praxi to tak zjavne nefunguje. Video zachytáva krotiteľa, ako sa snaží dať zvedavému mužovi hada okolo krku, zatiaľ čo ostatní ľudia sa pozerajú a výjav si filmujú. Nepokojný plaz však uhryzne muža do tváre a vstrekne do neho smrtiacu dávku jedu.

Najhorší deň pre hada: Pokúsil sa zožrať to, čo nemal, prišiel krutý trest na VIDEU

Spočiatku to vyzerá, že si obeť nič nevšimne, ale o chvíľu neskôr sa zdá, že cíti, že niečo nie je v poriadku. Požiada krotiteľa hadov, aby skontroloval, či nebol uhryznutý, ale ten sa tvári akoby o nič nešlo a pokračuje v predvádzaní.

Bozk smrti: Turista v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

O niekoľko minút neskôr začne muž strácať vedomie, no namiesto do nemocnice ho diváci vzali k šamanovi. Podľa svedkov bol do hodiny mŕtvy.

Bozk smrti: Turista v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Incident sa podľa portálu MailOnline odohral v meste Jodhpur. Nie je známe, o aký konkrétny druh kobry išlo, v indickej prírode ich žije päť. Všetky sú jedovaté, hoci žiadny nepatrí do zoznamu desať najnebezpečnejších hadov na svete.

Najbežnejším hadom v Indii je kobra indická, ktorej jed napáda nervové synapsie, čo vedie k paralýze a srdcovej zástave.

Viac o téme: HadKobra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu