Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dedinčania chytili obrovského pytóna: Keď videli, čo sa mu rysuje pod kožou, prišlo im zle

Desivý pohľad Zobraziť galériu (3)
Desivý pohľad (Zdroj: YouTube)

SULAWESI - Dedinčanovi zo západného Sulawesi v Indonézii sa stalo osudným obhospodarovanie svojho palmového políčka. Na záhrade ho prepadol pytón, uškrtil ho a vcelku prehltol. Keď sa nevrátil domov, začali po ňom pátrať jeho kamaráti, ktorým sa naskytol strašný pohľad.

Isac prišiel do kúpeľne a zostal zmeravený: FOTO votrelca, záchrana našla v dome niečo hrozné

Akbar Saliburo zmizol v nedeľu večer počas poľnohospodárskych prác v odľahlej dedine v Indonézii. Znepokojení priatelia a príbuzní po ňom začali pátrať na ďalší deň. V pondelok okolo desiatej v noci objavili v jeho záhrade 7-metrového pytóna, ktorý trávil obrovskú korisť. Keď uvideli, že sa cez jeho kožu rysuje noha s topánkou, vedeli, že je zle.

Fotografie a video nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Dedinčania chytili obrovského pytóna:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Miestni plaza obstúpili a jeden z mužov vytiahol dlhý lovecký nôž, ktorým hada rozrezal. V jeho vnútri, bohužiaľ, naozaj našli mŕtveho Akbara, ktorý mal stále na sebe tričko a šortky. Pomôcť sa mu už nedalo.

Dedinčania chytili obrovského pytóna:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Miestne médiá uviedli, že Akbarova žena Munu bola v tom čase preč a o smrti manžela sa dozvedela až po tom, čo videla v televízii a novinách fotografie a videá.

"Ľudia počuli krik z palmového hájika noc predtým, ako našli Akbara v haďom žalúdku," uviedol dedinský zástupca Salubiro Junaidi. Vidiečania sa podľa neho teraz boja, že by ich mohol postihnúť rovnaký osud.

Viac o téme: Pytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu