Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tri dievčatá nechceli pustiť do lietadla: Kvôli jedinej VECI, ktorú ste možno urobili aj vy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

DENVER - Ľudom vstup na palubu lietadla už zakázali z rôznych dôvodov, väčšinou preto, lebo nejakým spôsobom porušili bezpečnosť. Ale aké riziko predstavovalo malé dievča, ktorému nedovolili odletieť z Denveru do Minneapolisu? Žiadne, jednoducho nebolo vhodne oblečené.

Desaťročná dievčina letela v nedeľu ráno so svojím otcom spoločnosťou United Airlines z amerického štátu Denver do Minneapolisu. Pracovníci aeroliniek jej ale zakázali nastúpiť na palubu, pretože vraj bola nevhodne oblečená. Mala na sebe obyčajné legíny. Musela sa teda prezliecť do šiat, ktoré mala v batožine, hoci jej otca pustili už niekoľkokrát predtým do lietadla iba v šortkách. Okrem nej mali smolu aj dve ďalšie mladé ženy, ktoré nepustili na palubu vôbec, pretože nemali so sebou veci na prezlečenie. 

Túto prekvapivú vec by ste si mali so sebou vždy zobrať do lietadla

Prístup leteckej spoločnosti vo veľkom skritizovali užívatelia na sociálnych sieťach. Nechápu, čo je nevhodné na dlhých legínach, ktoré zakrývali všetko, čo mali. United Airlines na celú situáciu reagovali tak, že do svojho stanoviska len skopírovali časť zmluvy o prepravných podmienkach týkajúcej sa oblečenia. "United Airlines má právo nepustiť na palubu svojich lietadiel pasažierov, ktorí sú nevhodne oblečení," píšu. 

Neskôr aerolinky uviedli, že dievčatá leteli vďaka známemu zadarmo a vtedy spoločnosť takýchto cestujúcich považuje za svojich reprezentantov, na ktorých sa vzťahuje, čo sa obliekania týka, prísnejší dress code. Doteraz však neodpovedali na otázku, čo je také zlé na legínach. 

Viac o téme: LietadloUnited airlinesLegíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu