Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horor po návrate z dovolenky v exotike: Keď TO vyliezlo z podprsenky, žena skríkla od hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HIGH WYCOMBE - Žena sa vrátila z dovolenky v Mexiku a postupne si začala vybaľovať veci. Keď vtom zbadala, že si do kufra nechcene pribalila aj čierneho pasažiera. Hoci bola v obrovskom šoku, so situáciou sa dokázala vysporiadať tak, aby nebol nikto ohrozený.

Mladá Britka pred niekoľkými dňami priletela z Mexika, kde trávila niekoľkotýždňovú dovolenku. Počas toho, ako si vybaľovala veci z batožiny, zrazu vykríkla od hrôzy. Z podprsenky, ktorú tam mala zahrabanú, totiž vyliezol škorpión, ktorý sa tam očividne zatúlal, keď bola žena ešte v Strednej Amerike. 

Horor po návrate z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Angličanke sa podarilo kôrovca lapiť do škatuľky, aby náhodou neutiekol a potom privolala zvieraciu charitu. Jej pracovníčka Rachel Smithová ho potom zobrala k špecialistovi na exotické zvieratá v grófstve Hertfordshire. Hoci bol škorpión veľký len pár centimetrov, je vyzbrojený jedom, ktorý by dokázal človeka paralyzovať natoľko, že by musel vyhľadať lekársku pomoc. 

Horor po návrate z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Urobila správnu vec, keď ho vopchala do dózy bez toho, aby ho chytila do rúk. Inak by na to mohla škaredo doplatiť. Našťastie škorpión nikoho neuštipol a teraz sa o neho budú starať experti. V tejto súvislosti odporúčame vždy si dobre skontrolovať oblečenie, uteráky a topánky predtým, než sa zbalíte a odletíte zo zahraničia domov, lebo nikdy neviete, aký suvenír si môžete priniesť so sebou," uviedla Smithová. 

Viac o téme: DovolenkaŠkorpiónČierny pasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu