Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievčinu predali rodičia sexotrokárovi: Núkal ju na zverstvá bohatým klientom po celom svete

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: dr.phil/harpo production)

LONDÝN - Žena, pomenovaná len ako Kendall, spomínala v televíznou šou Dr. Phil na znásilňovanie a zneužívanie klientmi svojho "majiteľa" počas exkluzívnych párty po celom svete. Obeť, ktorú rodičia predali hneď po narodení, opísala svoj život plný utrpenia v medzinárodnej sieti "extrémne bohatých a prominentných" pedofilov.

Horor na výlete s Austrálčanom: Z lásky sa pre cestovateľku (22) stali dva mesiace pekla

Kendall u Dr. Phila prehovorila prvýkrát o svojom neľahkom osude, kedy ju držali v klietke, znásilňovali a zneužívali bohatí klienti jej "vlastníka" odvtedy, ako si len pamätala. Známemu televíznemu psychológovi povedala, že ju rodičia po narodení predali a jedna z jej prvých spomienok bola taká, že verila, že maznanie dospelých mužov s deťmi je normálne.

Dievčinu predali rodičia sexotrokárovi:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: dr.phil/harpo production)

"Všetci boli nesmierne bohatí a prominentní. Niekedy chceli mať sex so mnou a niekedy chceli, aby som mala sex s inými ľuďmi. Klienti boli často hrubí. Majiteľ klientom dokonca dovolil, aby ma dusili vankúšom alebo plastovým vreckom počas sexu so mnou, ale nikdy im nedovolil, aby ma bili po tvári," uviedla Kendall.

"Muž, ktorý ma vlastnil, mnou neustále manipuloval a robil so mnou hrozné veci. Spravil zo mňa psa a musela som jesť výkaly, držal ma v klietke. Niekedy ma trestal elektrošokmi. Povedal, že všetko sa to deje, pretože to bola Božia vôľa, pretože Boh si ma vybral," dodala.

Dievčinu predali rodičia sexotrokárovi:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: dr.phil/harpo production)

Kendall tvrdila, že mala šesť falošných pasov, ktoré boli použité pri lietaní po celom svete a zúčastňovaní sa na akciách s klientmi. Napriek tomu, že teraz už nie je v područí muža, ktorý ju zotročil, po celý čas rozhovoru ho nazývala "môj majiteľ".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu