Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Budúca nevesta chce od družičiek, aby dodržiavali tento ZOZNAM šialených pravidiel

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Svadba je pre každú ženu jednou z najdôležitejších udalostí v živote, a preto si dávajú záležať na tom, aby bol každý detail dokonalý. Jedna budúca pani zo Spojených štátov to ale prehnala, keď svojim družičkám polroka pred veľkým dňom poslala zoznam pravidiel a inštrukcií, ktorými sa majú riadiť.

Jednou z najmilších vecí je, keď sa vás kamarátka opýta, či chcete byť jej družičkou na svadbe. Nie však v prípade tejto slečny, ktorej družičkou by ste nechceli byť ani v tom najhoršom sne. Svojim priateľkám totiž nedávno nedávno adresovala hromadný e-mail, ktorý sa už len zle číta, nieto ešte plní. 

Mohlo by vás zaujať:
Modelka sa vydávala v rozprávkových šatách, to čo s nimi urobila po obrade je super!

"Vitajte na mojom svadobnom večierku. Dnes je skvelý deň na to, aby som vás informovala o tom, čo budem od vás chcieť, pretože práve oddnes o šesť mesiacov sa vydávam. Chcela by som si preto s vami prejsť niektoré základné pravidlá, ktoré by ste mali dodržať," stojí v správe no a potom už nasledujú samotné inštrukcie, ktorých rozhodne nie je málo. 

Budúca nevesta chce od
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

1. O tri týždne sa začnete vážiť.

2. NIkto nesmie byť chudší ako nevesta. To znamená, že Kelly a Lizzie budú na proteínovej priberacej diéte až do mája. Zohnala som pre vás výživového poradcu, ktorý vám zavolá, aby ste sa dohodli na tom, ako budete postupovať. 

Budúca nevesta chce od
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

3. Dodržiavajte večierku. Až do svadby budete chodiť skoro spávať, lebo nechcem, aby moje družičky mali vačky pod očami. Som si istá, že to pochopíte. 

4. Bola by som rada, keby ste všetky mali podobné bikini, ktoré budú mať na zadku nápis "družičky" vytvorený z ligotavých kamienkov. A to ma privádza k ďalšiemu bodu. 

5. Všetky bikini, ktoré budete nosiť až do mojej svadby, musia byť bez ramienok. Nechcem, aby bolo vidno opálené ramienka, keď budete mať oblečené šaty. 

Budúca nevesta chce od
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

6. Používajte opaľovací krém. Musím sa uistiť, že budete vyzerať pôvabne a očarujúco, že nebudete spálené a ružové ako prasiatka. 

7. Prejavy - Všetci vieme, čo sa stalo na Taylorinej svadbe. Takže ak plánujete predniesť prípitok, pošlite mi ho vopred na schválenie, najneskôr mesiac pred svadbou. 

Budúca nevesta chce od
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

8. Účesy - ak sa plánujete ostrihať, prosím, pošlite mi návrh, ako budete vyzerať. To isté platí aj o farbení. 

9. Vaša účasť je samozrejmá na všetkých akciách, ktoré predchádzajú svadbe. Som ale ochotná v prípade potreby udeliť výnimku. 

10. Čo sa týka prípadných tetovaní, do 5. júna na ne zabudnite. Tie, ktoré sa predsa len dovtedy nechajú potetovať, očakávajte súkromnú správu s inštrukciami o jeho dočasnom odstránení. 

Budúca nevesta chce od
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Ďakujem za váš čas. Prosím, dodržujte tieto moje požiadavky, aby sme spolu potom mohli prežiť nezabudnuteľný víkend," dodala na záver budúca nevesta. Svoj e-mail zakončila slovami: "Len žartujem, tak trochu. Mám vás všetky rada." Že by teda išlo len o nevydarený vtip? 

Viac o téme: SvadbaNevestaDružičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu