Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO To, čo mamička objavila v plienke pre dcérku, jej vyrazilo dych

Charlotte s dcérkou Zobraziť galériu (3)
Charlotte s dcérkou (Zdroj: Charlotte Minors)

LONDÝN - K bábätku neodmysliteľne patria aj plienky, ktorých spotreba nie je práve malá. Šikovná ruka rodiča ich však už vie vymeniť tak rýchlo, že sa z toho stáva každodenná rutina. Mamička (31) z Colchesteru je však teraz veľmi rada, že sa jej podarilo zbadať niečo podozrivé skôr, ako plienku navliekla svojej 12-týždňovej dcérke Violet.

Hrdinský čin dievčatka (4): Sibírou prešlo 8 km, aby pomohlo svojej zomierajúcej babičke

Charlotte Minorsová pre The Sun Online povedala, že práve menila svojmu dieťatku plienku, keď si všimla, že v jej vnútri niečo je. Nemala však čas si to poriadne obzerať, pretože sa ráno ponáhľala, a tak dala dcérke jednoducho inú. Až keď sa ňu neskôr pozrela, uvedomila sa, že to boli kúsky dreva dlhé asi 1,3 cm.

FOTO To, čo mamička
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Charlotte Minors)

"Neverila som tomu. Zaplatíte vysokú cenu za kvalitné plienky a hlavou mi prešli všetky scenáre toho, čo sa mohlo stať. Mohla byť tma, keď som ich obliekala a nezbadala by som to. Mohla plakať a ja by som nevedela, v čom je problém," uviedla zhrozená Charlotte, ktorá odteraz kontroluje plienky každý deň.

Mamička, ktorá má okrem trojmesačnej dcérky ešte štvorročného synčeka Olivera, sa pokúsila e-mailom kontaktovať aj výrobcu, ale ten sa ozval až po tom, čo jej manžel James zverejnil fotografie na sociálnej sieti. Taktiež volala aj predajcovi, kde prémiové balenie kupovala, aby ho varovala a zverejnením svojej skúsenosti chce ochrániť aj ostatných rodičov.

FOTO To, čo mamička
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Charlotte Minors)

Výrobca plienok sa pre The Sun Online vyjadril, že si je istý kvalitou výrobkov a snaží sa v čo najvyššej možnej miere zabrániť akémukoľvek kontaktu medzi plienkami a cudzími telesami. Podnet však berie vážne. Je v kontakte s rodinou a snaží sa prípad vyšetriť.

Viac o téme: Plienka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu