Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pizzeria dostala veľmi podivnú objednávku: Chcem salámu, kura a k tomu... To fakt?!

Účet s bizarnou požiadavkou
Účet s bizarnou požiadavkou (Zdroj: Twitter)

DUBLIN - Pán si objednal pizzu a k tomu ešte aj niečo iné. Keď si zamestnanci reštaurácie prečítali jeho objednávku, len ťažko hľadali slová. Či nakoniec splnili jeho prosbu, sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

Väčšina z nás si už aspoň raz v živote objednala pizzu. Možno s prísadami navyše či nejakým tým nápojom k tomu. No zákazník z írskeho Dublinu odrovnal pracovníkov reštaurácie Firehouse Pizza, keď ich minulý štvrtok požiadal, aby mu okrem jedla priniesli ešte niečo iné. 

Zákazník sa hanbí za donášku z reštaurácie: FOTO účtu, prosím, nesúďte ma!

Pizza, ktorú si vytvoril z vlastných surovín, znela celkom dobre. Chorizo saláma, kuracie kúsky na kajúnskom korení, kukurica a karamelizovaná červená cibuľa s hranolčekmi zo sladkých zemiakov. Aplikácia, cez ktorú si muž objednával, však ponúka aj možnosť "špeciálne požiadavky". A jednu aj naozaj mal - spolu s pizzou chcel totiž doniesť aj rolku toaletného papiera. 

Celú objednávku v plnej kráse zverejnila na Twitteri Chloe, ktorá v dotyčnej pizzerii pracuje. V ten deň mala síce voľno, ale o bizarnom nákupe sa dozvedela od svojich kolegov. Ak vás zaujíma, či reštaurácia nakoniec zákazníkov vyhovela, odpoveď znie áno. Koľko, a či vôbec, mu za "toaleťák" účtovala, už ale známe nie je. 

Viac o téme: PizzaObjednávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu