Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Anna (†34) chcela byť pred svadbou štíhlejšia: Dva dni po liposukcii náhle zomrela

Anna so snúbencom. Zobraziť galériu (2)
Anna so snúbencom. (Zdroj: tvn24.pl)

ČENSTOCHOVÁ - Tridsaťštyriročná Anna sa bála, že sa nezmestí do svadobných šiat, preto sa ešte pred vysnívaným dňom D rozhodla podstúpiť liposukciu na súkromnej klinike plastickej chirurgie. Hoci ju nastávajúci manžel od zákroku odhováral, bola neoblomná.

Na druhý deň od chirurgického zákroku Poľka Anna zomrela. Na súkromnej klinike plastickej chirurgie v Čenstochovej si nechala odstrániť tuk z problematických partií a podľa lekára s 28-ročnou praxou prebehla liposukcia tak, ako mala. Napriek tomu sa po zákroku vyskytli nečakané komplikácie a rodina viní zo smrti ženy kliniku, ktorá teraz čelí vyšetrovaniu.

Fanatik (56) utratil 20-tisíc za to, aby donútil schudnúť manželku (35): FOTO, ktoré vyráža dych

Po liposukcii sa Anna začala sťažovať na bolesti, ktoré najskôr lekári považovali za normálne. Intenzívna bolesť v oblasti brucha sa však zhoršovala a pridružili sa k nej aj problémy s dýchaním, uvádza Tvn24.pl. Smrť si prišla po Annu náhle, pretože počas dňa sa aj napriek bolestiam dokázala najesť. Po neznesiteľnom pocite dusna stratila vedomie a viac sa už neprebrala, hoci sa po dlhej resuscitácii pulz ženy podarilo obnoviť.

Nejasná príčina smrti

Annina svadba bola naplánovaná na 13. mája. Dovtedy chcela vyzerať tip-top. Snívala o narodení dieťaťa. Ako sa vyjadril Annin snúbenec, operačný zákrok pred svadbou sa mu nepozdával, navrhoval jej, aby si radšej proces chudnutia rozložila na etapy. Súčasne si nevie vysvetliť, prečo operácia Anny trvala až šesť hodín pri celkovej narkóze.

Pitva zomretej ženy nedala jasnú odpoveď, aká bola príčina smrti. Odborníci však hovoria o pľúcnej embólii. Pohreb nevesty sa konal 13. marca. So ženou sa tragicky nelúčil len snúbenec, ale aj jej 13-ročná dcéra, ktorá stratila matku.

Anna (†34) chcela byť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tvn24.pl)

Viac o téme: LiposukciaPlastická chirurgia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu