Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka sa zhrozila, keď pozrela dcére (13) do iPadu: Otrasný zoznam milencov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

LONDÝN - Anglická mamička pravdepodobne vôbec netušila, čím sa jej dievčatko zaoberá vo voľnom čase, ale po tom, čo poňala podozrenie, neváhala ani chvíľu a pozrela sa do jej mobilného telefónu aj iPadu. Našla v ňom niečo, po čom sa jej zrútil svet. Školáčka si napísala zoznam mužov, s ktorými mala pohlavný styk, vrátane mien a veku. Išlo o siedmich milencov od 14 do 27 rokov.

Dievčatko (5) nakreslilo obrázok, z ktorého rodičom behá mráz po chrbte: Tajomstvo kurzu angličtiny

Na všetko sa prišlo vďaka správe, ktorú obdržala sestra tínedžerky a písalo sa v nej, že maloletá má sexuálny vzťah s inou osobou. Táto informácia, spolu so zvláštnym správaním dievčiny, matku viedli k tomu, aby skontrolovala jej telefón aj tablet. Výsledok bol podľa MailOnline zdrvujúci.

Do prípadu bola zaangažovaná polícia, ktorá v profile tínedžerky na sociálnej sieti našla správy od nastaršieho, 27-ročného Garyho Sheridana, v ktorých ju prosil, aby sa s ním šla previezť a nasledoval sexuálny rozhovor. Zobral ju na poľnú cestu, kde mali spolu sex. Po ich stretnutí sa školáčka sama obrátila na mužovu priateľku s tým, že či vie, čo sa stalo. Vtedy sa dozvedela, že Sheridanova priateľka je tehotná.

Súd v Prestone ho po tom, čo pripustil sexuálne aktivity s dievčaťom od januára do februára 2015, poslal teraz do väzenia na šesť rokov a tri mesiace. Vo vyhlásení matka obete povedala, že sa cítila, ako by stratila svoje dievčatko. Sudca svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že išlo o tínedžerku dvakrát mladšiu ako páchateľ a hoci s pohlavným stykom súhlasila, muž len využil jej nezrelosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu