Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena ukázala svoju nočnú moru: Hrozné VIDEO brucha po operácii, ktorá ju takmer zabila

Quanna strávila dlhý čas v nemocnici. Zobraziť galériu (2)
Quanna strávila dlhý čas v nemocnici. (Zdroj: YouTube)

CHICAGO - Quanna Brownová (34) sa v júni 2015 rozhodla o odstránenie tuku z brucha, ktorý jej zostal po tehotenstve v snahe prinavrátiť si sebadôveru. Bohužiaľ, operácia nedopadlo dobre. Rany sa jej otvorili a dostala infekciu. Keď sa jej stav zhoršil, previezli ju nemocnice, kde zostala 50 dní a podstúpila päť zákrokov na záchranu života. Teraz čaká tretie dieťa, ale jej telo zostalo drasticky zdeformované.

Zdenka (35) podstúpila v Martine unikátnu operáciu: Vážila 240 kíl, odrezali jej 30 kíl tuku

Quanna Brownová z Chicaga nebola po tehotenstve spokojná so svojou postavou a chcela s ňou niečo urobiť. Odstránenie tuku však nemalo taký efekt, ako by si priala. Štyri dni po operácii mala stále obrovské bolesti a nedokázala sa pohnúť.

"Pripadalo mi, že obväzy sú príliš tesné a nevedela som chodiť. Nikdy predtým som však na operácii nebola, a tak som si myslela, že je to normálne," uviedla nešťastná mamička, ktorej sa rana zapálila a cítila, ako jej vyteká krv a hnis. Lekár jej však na to iba povedal, že nikdy predtým nič také nevidel a dal jej antibiotiká. Rany jej znovu zašil a poslal ju domov.

Foto a video nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Žena ukázala svoju nočnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na druhý deň skončila na pohotovosti, kde jej zachránili život. Po prepustení z nemocnice sa stále musela opierať o palicu a neskôr sa do zdravotníckeho zariadenia vrátila kvôli krvným zrazeninám. Z najhoršieho ju napokon dostali jej deti, kvôli ktorým sa potrebovala cítiť silná.

Quanna je teraz znova tehotná a svoje tretie dieťa by mala priviesť na svet v máji. "Deti ma držia nad vodou. Nedokážem sa pozrieť na svoje brucho, pripomína mi hubu. Ale moja dcéra ma objíma a bozkáva a hneď sa cítim lepšie. Mnoho mojich priateľov nevie, čím som si prešla, pretože som mala vždy úsmev na tvári. Som nadšená, že budem mať dieťa. Som nadšená, že som jednoducho nažive," dodala podľa portálu MailOnline statočná žena.

Viac o téme: Operácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu