Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zákazník sa hanbí za donášku z reštaurácie: FOTO účtu, prosím, nesúďte ma!

Asi mal naozaj veľmi zlý deň Zobraziť galériu (2)
Asi mal naozaj veľmi zlý deň (Zdroj: reddit)

TORONTO - Ak ste si niekedy v sobotu večer objednali donášku, možno aj vy ste sa červenali, keď vám ju doniesli, pretože to množstvo by nasýtilo celý regiment. Podobne previnilo sa zrejme cítil aj istý Kanaďan, no veľmi vtipne sa vynašiel.

Niekto v Toronte mal zrejme zlý deň, a tak sa rozhodol utešiť aspoň kopou jedla. Objednal si ho z miestnej reštaurácie, ktorá má vo svoje ponuke predovšetkým mastné a vyprážané jedlá. Bol si však vedomý toho, že ide o väčšiu objednávku než zvyčajne, čo dokazuje aj účet zverejnený na stránke Reddit.

Zákazník sa hanbí za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Pracovníkov pobočky Fresco's Fish and Chips preto vopred upozornil, nech ho nesúdia, keď k objednávke pripojil poznámku: "Áno, myslel som to vážne, že chcem tri mozzarellové tyčinky. Prosím, nesúďte ma. Mám zlý týždeň a veľmi ma potešilo, keď som zistil, že ich máte zase v menu."

Zákazník sa hanbí za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/Fresco's Fish and Chips)

Majiteľ podniku Michael Fresco uviedol, že objednávky svojich zákazníkov nikdy nesúdi. "Niekedy je veľká porcia vyprážaného jedla presne to, čo potrebujete, keď sa cítite pod psa. Nie sme tu na to, aby sme niekoho súdili." 

Viac o téme: Donáška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu