Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčina omylom poslala priateľovi SMS s detailami svojej nevery

Jordan náhodou zistil, že je paroháč
Jordan náhodou zistil, že je paroháč (Zdroj: Twitter)

BALTIMORE - Mladík z amerického štátu Maryland sa tým najhorším spôsobom dozvedel, že ho podvádza priateľka, s ktorou chodil dva roky. Omylom mu totiž poslala správu, ktorú mala dostať jej kamarátka. Jej obsah je veľavravný a chlapec vďaka nej rýchlo pochopil, koľká bije.

Zoe to už nejaký čas tiahla s dvomi chalanmi. Jej oficiálnym priateľom bol Jordan McNelly, no popritom sa zaľúbila aj do iného. Lenže čo čert nechcel, všetko to prasklo, keď Jordan namiesto do práce zostal doma. To dievčine spravilo škrt cez rozpočet, pretože práve v ten deň sa mala stretnúť so svojím druhým milencom. 

Dievčina omylom poslala priateľovi
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Mladík príde domov a nachytá svoju ženu v posteli s iným: Chce ho zbiť, ale je z toho komédia

Zúfalá preto napísala správu kamarátke s tým, aby jej poradila, čo má robiť. No malo to jednu chybu, esemesku omylom odoslala Jordanovi! Stálo v nej: "Ide ma poraziť. Vídam sa s týmto chlapcom poza Jordanov chrbát už nejaký deň a na zajtra sme mali plány. Jordan mal pracovať, ale potom mi napísal, že nemusí. Tak som povedala tomu druhému, že s ním nemôžem byť a on že "ja som vedel, že neprídeš". Cítim sa zle kvôli tomu, že im obom klamem, pretože som hlúpa a smutná. A to už som sa aj celá oholila. Pomôž."

Akonáhle McNelly dostal túto správu, zverejnil jej obsah na Twitter, aby verejne Zoe zosmiešnil. A dá sa predpokladať, že jej následne dal aj kopačky. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu