Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší škandál u Trumpa: FOTO jeho poradkyne, šokovala divnou pózou

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: TASR/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)

WASHINGTON - Vzrušené diskusie o morálke prezidentského štábu dnes vyvolala fotografia Kellyanne Conwayovej, ako v topánkach kľačí na pohovke Oválnej pracovne. Poradkyňa prezidenta Donalda Trumpa si v tejto neobvyklej pozícii zrejme pripravovala záber skupiny riaditeľov a rektorov amerických černošských škôl a univerzít, ktorí v pondelok hlavu štátu navštívili.

Kto fotografiu kľačiacej Trumpovej poradkyne vydal, nie je zrejmé. K afére sa zatiaľ nevyjadrila ani samotná Conwayová. Niektorí užívatelia twitteru označili snímku za dôkaz poklesnutej morálky v Bielom dome po Trumpovom volebnom víťazstve. Iní kontrovali zábermi bývalého prezidenta Baracka Obamu v tej istej miestnosti s nohami na stole.

"Conwayová sa správa, ako by bola doma u mamy," posťažoval sa na twitteri užívateľ Maps Maponyane. "Liberáli sú pohoršení neúctivým správaním Conwayovej v Bielom dome. Zrejme na niečo zabudli," zapojila sa do diskusie Jenna Abramsová, ktorá svoj komentár doplnila fotografiou bývalého prezidenta Billa Clintona s vizážistkou Monikou Lewinskou. Ich pomer vyvolal vo svojej dobe v USA búrlivý škandál, ktorý Clintona takmer pripravil o prezidentský úrad.

Conwayová si po Trumpovom volebnom víťazstve vyslúžila pozornosť médií a verejnosti už niekoľkokrát. V diskusii o počte účastníkov Trumpovej januárovej inauguračnej slávnosti označila očividne chybné údaje Bieleho domu za "alternatívne fakty".

Kontroverzný dekrét prezidenta o zákaze vstupu obyvateľov siedmich prevažne moslimských krajín do USA obhajovala začiatkom februára poukázaním na masaker v meste Bowling Green, ktorý sa nestal. O týždeň neskôr Conwayová odporučila v rozpore s etickými pravidlami v televíznom vysielaní občanom, aby kupovali výrobky módnej značky prezidentovej dcéry Ivanky.

Viac o téme: Donald TrumpKellyanne Conwayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu