Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zubár vymyslel, ako zbaviť svojich pacientov strachu: FOTO, ktoré vyriešilo odveký problém

Poster priamo nad hlavami pacientov Zobraziť galériu (2)
Poster priamo nad hlavami pacientov (Zdroj: redddit)

RUGELEY - Zubár z Veľkej Británie prišiel na to, ako zmierniť strach svojich pacientov, a to tak, že upriamil ich pozornosť na niečo, čo sa vôbec netýka ich dentálnych problémov. Stačí jediný pohľad nad seba a už myslíte na niečo iné.

Mnohí z nás majú priam až panický strach zo zubára a už týždne predtým, než majú dohodnutý termín, im stres nedá spávať. Ten sa dá ale odbúrať, a to veľmi jednoduchým spôsobom. Michael Mannion zverejnil na Reddite fotku posteru, ktorý visí v ambulancii jedného zubára v mestečku Rudeley v anglickom grófstve Staffordshire.

Zubár vymyslel, ako zbaviť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: redddit)

Nezvyčajná dekorácia sa nachádza priamo nad zubárskym kreslom, takže keď sa pacient pozrie hore, uvidí tam obrázok jarmoku, na ktorom má nájsť rozprávkovú postavičku. Zatiaľ čo im zubár opravuje zuby, oni tak hľadia nad seba a aspoň na chvíľu zabudnú na svoje momentálne trápenie. 

Zubár vymyslel, ako zbaviť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: redddit)

"Poster na strop umiestnil pravdepodobne kvôli deťom. No mňa by tiež pobavil a upokojil, keby som sedel u zubára, a to bez ohľadu na môj vek," povedal Mannion serveru Huffington Post. 

Viac o téme: Zubár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu