Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Deň D je tu: Návrat legendárneho mobilu na FOTO, pozrite sa, ako vyzerá nová NOKIA 3310

Nokia 3310 v starom a novom šate. Zobraziť galériu (2)
Nokia 3310 v starom a novom šate.

BARCELONA/HELSINKI - Návrat legendárnej Nokie 3310 je jednou z najočakávanejších udalostí technologického boomu roku 2017. Potomok ikony mobilného telefonovania síce pripomína svoju mladšiu sestru, no schopnosťami ju tá o 17 rokov mladšia prekonáva.

Nezničiteľný telefón! Batéria novej Nokie 3310 by mala vydržať až mesiac! Dizajn novinky vychádza z originálu, ale nenechajte sa oklamať, pretože hoci sa staronová Nokia ovláda pomocou tlačidiel, ide o akýsi jednoduchý smartfón.

Bývalý vojak stále používa Nokia 3310. Prežila s ním vojnu v Iraku aj Afganistane

Podľa zahraničných médií je nová Nokia 3310 o niečo tenšia a má farebný displej – na rozdiel od originálu. Zázraky však nečakajte, pretože novinka umožňuje len základné pripojenie na internet. S Facebookom a WhatsAppom sa môžete rozlúčiť.

Deň D je tu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Emilio Morenatti)

Súčasťou zariadenia je napríklad dvojmegapixelový fotoaparát, slot pred SD kartu či vstup na pripojenie slúchadiel. Mladšiu sestru Nokie v nedeľu na Mobile World Congress predstavila fínska spoločnosť HMD Global, za ktorou stoja bývalí zamestnanci spoločnosti Nokia, ktorí získali práva na značku. Pre tých, ktorí už teraz nedokážu novinke odolať, máme dobrú správu – novú Nokiu 3310 môžete nosiť vo vrecku už za 50 eur!

Viac o téme: Mobilný telefónNokia 3310
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu