Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadná smrť v dovolenkovom raji naháňa hrôzu: Posledná desivá sms z párty

Andrew zmizol krátko po plážovej párty Zobraziť galériu (2)
Andrew zmizol krátko po plážovej párty (Zdroj: Facebook)

BANGKOK - Tridsaťosemročného Brita našli mŕtveho po tom, ako sa zdôveril na sociálnej sieti s tým, že sa mu viacerí ľudia vyhrážali smrťou. Jeho blízki tvrdia, že sám by si nikdy dobrovoľne neublížil. Sú si istí, že mu niekto na druhý svet dopomohol.

Andrew Apperley trávil dovolenku na thajskom ostrove Ko Phangan. 12. februára sa tu zúčastnil plážovej párty známej ako Full Moon Party, ktorá sa konala celú noc. Na druhý deň poslal kamarátom cez WhatsApp aj na Facebook desivé správy o tom, ako ho chce niekto zabiť. "Panebože, zažil som šialenú noc, všetci chlapi ma chcú zabiť. Divný chlap s maskou na tvári. Mám v sebe magické huby. Som úplne mimo. Niekto ma asi nadrogoval," napísal otec jednej dcéry z anglického Eastbourne. 

Záhadná smrť v dovolenkovom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Dovolenkár doplatil na obľúbenú drogu lásky: Bizarná smrť sexuálneho draka (†54) na FOTO

Zo správ jasne vyplýva, že Brit užil drogu, ktorá spôsobuje halucinácie. Od nočnej párty ho ale nikto nevidel. Polícia objavila Andyho telo týždeň po tom, ako zmizol. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa, no Apperleyho brat Richard je presvedčený o tom, že ho niekto zavraždil. "Podľa mňa ho určite zabili. Správy, ktoré nám poslal pred smrťou, naznačujú, že išlo o vraždu," povedal. 

Záhadná smrť v dovolenkovom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Thajskí vyšetrovatelia sa teraz snažia poskladať mozaiku posledných Andrewových dní a dopracovať sa k tomu, čo sa s ním stalo. Komunikujú aj s britskými kolegami. 

Viac o téme: DovolenkaSmrťThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu