Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Batoľa odmietalo piť materské mlieko: Mame (26) tým zachránilo život

Sarah Boyleová Zobraziť galériu (2)
Sarah Boyleová (Zdroj: Facebook/Sarah Boyle)

STAFFORDSHIRE - Malému Teddymu nechutilo materské mlieko. Zakaždým, keď ho mama chcela nakŕmiť, odmietal piť a začal plakať. Keď Sarah Boyleová neskôr navštívila lekára, bola v šoku. Dieťa totiž dokázalo rozpoznať chorobu skôr, ako by Sarah pripravila o zdravie.

Maličký Teddy svoju mamu odmietaním mlieka nevedomky upozornil na zákernú diagnózu. Pracovníčke call centra totiž zistili karcinóm pravého prsníka – a Teddy nechcel piť mlieko práve z neho! Vždy, keď sa syna pokúšala kŕmiť, začal zúfalo kričať, uvádzajú britské médiá.

Záhadná smrť zdravej mamičky (†35): Nič jej nebolo, o chvíľu zomrela pri kŕmení dcérky

Onedlho po podozrení Sarah zo Staffordshiru všeobecný lekár oznámil, že musí podstúpiť chemoterapiu s následnou mastektómiou. Lekár Sarah povedal, že sa s ničím podobným doposiaľ nestretol. Rozhodnutie dojčiť dieťa matke vlastne zachránilo život.

Sarah si hrčku na pravom prsníku všimla už v januári 2013. Vtedy ju však praktický lekár upokojil, že je to iba cysta a niet sa čoho báť. Hlboko sa však mýlil. Napriek nárastu hrčky si Sarah myslela, že sú za tým hormonálne zmeny. Nebyť Teddyho varovania, možno by sa skúsenosť mladej matky skončila oveľa horšie. Prognózy na jej uzdravenie sú zatiaľ priaznivé.

Batoľa odmietalo piť materské
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Sarah Boyle)

Viac o téme: PrsníkDojčenieKarcinómSarah Boyle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu