Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena (27) porodila tri deti za jeden rok: Jej manžel zbledol, keď sa to dozvedel

Eliza so svojimi dvojičkami Zobraziť galériu (3)
Eliza so svojimi dvojičkami (Zdroj: Facebook)

SYDNEY - Dvadsaťsedemročná Austrálčanka porodila v priebehu roka tri deti. Ako je to možné? No tak, že najprv sa jej narodila dcéra a o necelých jedenásť mesiacov dvojičky. Starostí má teraz vyše hlavy, no zároveň žiari šťastím.

Eliza Curbyová z austrálskeho Sydney porodila v januári 2016 svoje prvé dieťa - dcéru Charlie. Ani nepomyslela na nejakú ochranu, keď začala znovu intímne žiť so svojím manželom Benom. Verila totiž povere starých báb o tom, že žena nemôže otehotnieť, keď dojčí. Omyl! Len šesť týždňov po pôrode bola opäť v tom. 

Žena (27) porodila tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dokážete vyriešiť hádanku? Jedno dvojča sa narodilo skôr, ale to druhé je aj tak staršie

Ešte väčší šok prišiel v momente, keď lekár manželom oznámil, že čakajú dvojičky. "Ben po tej správe úplne zbledol. Prvé týždne sme si to nechceli priznať, mysleli sme si, že sa lekár len pomýlil, lebo bol nový. Potom nám to ale potvrdil ale aj náš pôrodník. Ešte nikdy v živote som nebola tak nervózna," spomína trojnásobná matka, ktorá teraz píše blog o tom, aké to je porodiť tri deti v jednom roku. 

Žena (27) porodila tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Eliza s Benom chodí len dva roky a smeje sa na tom, že ju vlastne pozná len tehotnú. Sú vraj ale dobrý tím a na nečakané zmeny v ich živote si zvykli rýchlo. Zhruba osem týždňov po narodení chlapcov sa mladá mamička dala ako-tak dokopy. "Keď sa narodila Charlie, bola som rada, že už to mám za sebou. No keď som sa dozvedela, že som zasa na začiatku, bola som trochu v šoku. Teraz musím všetko robiť trikrát a mať všetko v troch vydaniach. Ale na druhej strane je to sranda," uzavrela svoje rozprávanie Curbyová. 

Viac o téme: DvojičkyTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu