Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Snobská cestujúca nechala svojho psa vykadiť sa na letisku: Tvrdá LEKCIA od pasažiera

Steve uštedril žene poriadnu lekciu Zobraziť galériu (3)
Steve uštedril žene poriadnu lekciu (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Tridsaťsedemročný Steve Hofstetter sa stal svedkom nechutného incidentu na letisku v Los Angeles. Jedna žena nechala svojho psa, aby sa vykadil na podlahu, a nechala to jednoducho tam. Muža to tak rozčúlilo, že spontánne zosnoval plán pomsty.

Dosť, že mnoho psíčkarov nezbiera exkrementy po svojich miláčikoch vonku, ešte ich nechajú kadiť aj v priestoroch letiska. To sa stalo nedávno na losangeleskom letisku, kde jedna pani pozerala, ako jej pes vykonal potrebu na dlážke a potom so stoickým pokojom odišla. Všimol si to Newyorčan Steve Hofstetter, ktorý nemohol uveriť vlastným očiam. 

Snobská cestujúca nechala svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Práve som išiel k mojej bráne, keď som zbadal ženu, ktorej pes bo uprostred vykonávania veľkej potreby. Nechala ho vys*ť sa na zem, tak som sa potom ja vys*al na ňu," píše Steve na Reddite. Psíčkarku následne oslovil a ukázal na výkaly s tým, že jej určite okamžite dôjde, o čo mu asi ide. No mýlil sa. Žena len prevrátila očami a odišla preč. 

Následne sa ju pokúsila zastaviť ďalšia cestujúca, ktorej sa nepáčili jej praktiky. "Neodpracete to po ňom?," opýtala sa prekvapená. "Majú na to ľudí," odvetila stroho žena a pokračovala v chôdzi. Na miesto o chvíľu prišiel upratovač, aby exkrement odpratal. Iróniou je, že len o dve brány ďalej sa nachádza miesto, kde môžu prísť ľudia so svojimi domácimi miláčikmi, aby si tu uľavili. 

Snobská cestujúca nechala svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ak si myslíte, že tu sa príbeh skončil, ste na omyle. Hofstetter narazil na ženu pri svojej bráne - obaja totiž leteli do Tokia. Jej pes tu na všetkých hlasno štekal a nedal sa vôbec utíšiť. Jeho paničke to bolo ale úplne jedno a pustila si hudbu. Nie zo slúchadiel, ale nahlas, z mobilu. Ľudia sedeli čo najďalej od nej, lebo jej mali plné zuby, no Steve nebol ako každý a práve v tomto momente sa rozhodol konať. Sadol si k žene a opýtal sa jej, či do Londýna za obchodom. "Nie, ja letím do Tokia," odpovedala. "Tak to by ste sa mali poponáhľať, váš let totiž presunuli na bránu 53C. Odtiaľto sa letí do Londýna," odvetil Steve. 

Snobská cestujúca nechala svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Žena v panike schytila tašky a svojho psa a utekala k druhej bráne, bez toho, aby si vôbec skontrolovala, či je to pravda. Nepozrela sa na obrazovku, na ktorej sa písalo "Tokio" a neuvedomila si ani to, že takmer všetci ľudia na bráne boli Japonci. 

Možno si pomyslíte, že Hofstetter zašiel príliš ďaleko, no on jej chcel len uštedriť lekciu. "Súdiac na základe jej predošlých konaní si to zaslúžila. Verila mi, že som ju nasmeroval na správnu bránu a ani mi za to nepoďakovala. Vinný sa cítim len preto, že sa stavím, že tam potom vynadala nejakému úbohému pracovníkovi letiska za to, že je na zlej bráne."

Pasažier Ryanairu privádzal posádku letu do zúrivosti: Bizarné udanie spolucestujúcich

Steve si nie je istý, či žena svoj let nakoniec stihla, ale vzhľadom na to, že potom už nepočul štekanie, sa domnieva, že ho skôr zmeškala. Karma je jednoducho karma. "Mojím pôvodným zámerom nebolo to, aby zmeškala svoj let, ale v konečnom dôsledku je to pekný trest za to, že bola voči všetkým naokolo mimoriadne nepríjemná a nechala cudzinca s určite nízkym platom, aby po jej psovi čistil ho*ná," uzavrel celú vec. 

Viac o téme: LetiskoLetKarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu