Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To bol zážitok! VIDEO Polonahý párik natočili, ako sexuje počas jazdy na motorke

Aj tak sa dá stráviť večer.
Aj tak sa dá stráviť večer. (Zdroj: profimedia.sk)

ASUNCIÓN - Na motocykli sa zjavne dá robiť viac vecí, ako sa len presúvať z jedného miesta na druhé. Istý vášnivý pár bol zachytený, ako si počas jazdy doprial aj oveľa intímnejšie potešenie. Po tom, čo svedok ich laškovanie v meste Encarnacion na juhovýchode Paraguaja natočil na mobilný telefón a zverejnil na internete, polícia začala s vyšetrovaním.

Smrť na Valentína pri sexhorore: Muž urobil priateľke (24) niečo, z čoho sa vám obráti žalúdok

Žena ležala chrbtom na benzínovej nádrži s vyhrnutou krátkou sukňou a nohami obmotanými okolo šoférovho lona. Video vyvolalo živú diskusiu na internetových fórach po celej Južnej Amerike, ale aj svete. Mnoho užívateľov poukázalo na to, že dvojica bola nielenže v nebezpečenstve kvôli sexuálnemu vyvádzaniu za jazdy, ale nemala na hlave ani prilby.

Polícia už začala s vyšetrovaním incidentu a snaží sa zistiť pomocou videa identitu inkriminovaného páru. Podľa hovorkyne, ak ich vystopujú, hrozí im pokuta až vo výške viac ako 500 eur. Ak by sa navyše dokázalo, že bol šofér pod vplyvom alkoholu, mohol by sa dostať až do väzenia.

Encarnacion je podľa portál MailOnline hlavným mestom provincie Itapua a tretím najväčším mestom v Paraguaji. Je aj vyhľadávaným turistickým centrom kvôli svojim širokým plážam a novým promenádam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu