Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Robotník to zle načasoval, pištoľ vystrelila v nesprávnom momente: FOTO intímnej pohromy

Klinec trčí z trenírok von Zobraziť galériu (2)
Klinec trčí z trenírok von (Zdroj: profimedia.sk)

SWANSEA - Na stavbe môže prísť ku všelijakým zraneniam, toto miesto akoby si priam koledovalo o to, aby tu niekto zažil bolestivý incident. Nedávno to na vlastnej koži okúsil aj istý mladík z Británie. Ale vopred varujeme, že fotografie jeho zranenia nie sú vhodné pre citlivé povahy.

Dvadsaťdvaročný mladík z Walesu, ktorý si neželal zverejniť svoju identitu, utrpel pri práci extrémne nepríjemné a bolestivé zranenie. Pri plnom výkone hydraulickej nastreľovacej pištole totiž poslal klinec rovno do svojho rozkroku. Klincovačku stlačil v nesprávnom čase, pričom jediným jeho šťastím bolo, že ostrý predmet neskončil priamo v penise, ale doslova len pár centimetrov od neho. Kolega tohto chudáka, Matthew Meagher, to všetko nafotil. 

Robotník to zle načasoval,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Incident sa stal minulý štvrtok na stavbe neďaleko mesta Swansea. Človek by predpokladal, že muž pociťoval obrovskú bolesť, no bolo to práve naopak. "Mal veľké šťastie. Keby klinec vletel len o pár milimetrov ďalej, zasiahol by jednu z hlavných artérií," povedal Matthew.

Robotník to zle načasoval,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jeho kamarát si vraj chcel klinec vytiahnuť von sám, no ostatní mu odporučili, aby to nechal na lekárov, inak by hrozilo, že si viac uškodí než pomôže. V nemocnici podstúpil hodinovú operáciu, počas ktorej chirurgovia klinec odstránili. Pacient sa už stihol aj zotaviť. 

Viac o téme: PenisKlinecZranenie v práci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu