Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragický pokus o vyháňanie diabla: Žena (†41) neprežila niekoľkohodinové trýznenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

FRANKFURT NAD MOHANOM - Šesťročný trest väzenia uložil dnes nemecký súd Juhokórejčanke, ktorú označil za hlavnú strojkyňu rituálu vyháňania diabla, ktorý predvlani skončil smrťou domnelo posadnutej ženy. Štyria ďalší obžalovaní vrátane šesťnásťročného syna obete dostali podmienečný trest odňatia slobody v rozmedzí od 18 mesiacov do dvoch rokov.

Juhokórejská rodina rituál vyháňania diabla vykonávala predvlani v decembri v hotelovej izbe vo Frankfurte nad Mohanom. Štyridsaťjedenročná žena, ktorá si vytrpela niekoľkohodinové trýznenie, ho neprežila.

Tragický pokus o vyháňanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: holyblasphemy.net)

Štyridsaťštyriročnú sesternicu obete, ktorá hrala podľa súdu pri rituáli hlavnú úlohu, usvedčili dnes z ťažkého ublíženia na zdraví s následkom smrti. Štyria ďalší obžalovaní - všetci príbuzní mŕtvej ženy - dostali podmienečné tresty.

Strašidelné VIDEO ukazuje muža, ako sa zmení na zviera: Predtým, ako z neho vyletí diabol

Súd sa rozhodol udeliť nižšie tresty, než aké požadovalo štátne zastupiteľstvo, lebo osoby, ktoré sa exorcistického rituálu zúčastnili, sa podľa neho skutočne domnievali, že svojej štyridsaťjedenročnej príbuznej pomáhajú vypudiť diabla z tela a konali z hlbokého náboženského presvedčenia.

Viac o téme: ExorcizmusVyháňanie diabla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu