Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena štuchala do manžela (†25), aby nechrápal: Keď sa zobudila, čakal ju najhorší pohľad

Lewis Little Zobraziť galériu (2)
Lewis Little (Zdroj: Facebook/Lewis Little)

NORHUMBERLAND - Myslela si, že jej manžel iba tvrdo zaspal a zo sna ju budí jeho chrápanie. Skutočnosť však bola oveľa desivejšia. Lisa do Lewisa štuchla, aby ju prestal budiť zo spánku. Keď sa potom dozvedela, čo sa v tú noc dialo, na smrť zbledla.

Lisa Leeová Northumberlandu ani v najhoršom sne netušila, že jej manžel trpí nebezpečnou srdcovou slabosťou. Dvadsaťpäťročný Lewis Little v spánku zomrel na náhlu zástavu srdca. Lisa, ktorá v noci počula, že Lewis vydáva podivné zvuky, netušila, čo sa vedľa nej odohráva.  Zvuky, ktoré ju rušili, boli dychom umierajúceho muža.

Šokujúca smrť krásnej Olivie (†19) na internáte: Nečakaná príčina, rodičia varujú, choďte k lekárovi!

Lewis trpel vzácnou srdcovou vadou, výsledkom ktorej bol abnormálny tep a náhla zástava srdca. Lisa sa smutný príbeh rozhodla zverejniť, pretože verí, že keby mal Lewis voperovaný vnútorný defibrilátor, ktorý dokáže srdce „reštartovať“, nemusel by zomrieť. „Dozvedeli sme sa, že Lewis by mohol mať dlhý, šťastný a zdravý život – ale zomrel rok po stanovení diagnózy,“ uviedla Lisa pre britské médiá.

Tichý zabijak

V tú osudnú noc si síce Lisa myslela, že Lewis chrápe, ale potom zacítila, že plachta je mokrá a uvedomila si, že niečo nie je v poriadku. Obrátila sa k nemu a videla jeho fialovú tvár. Nedýchal. „Zavolala som sanitku a mala som pocit, že prichádzala celú večnosť,“ opísala. Keď na miesto konečne dorazila, zdravotníci už len konštatovali smrť.

Podľa Lisy je syndróm, ktorým trpel Lewis, tichým zabijakom a chcela by ostatných ľudí upozorniť, aby si dávali pozor. Tí, ktorí syndrómom trpia, by si mali zaobstarať defibrilátor, pretože napriek tomu, že Lewisa lekári poslali domov ako pacienta s nízkym rizikom, nakoniec došlo k najhoršiemu.

Žena štuchala do manžela
Zobraziť galériu (2)

 

Viac o téme: DefibrilátorZástava srdcaLewis Little
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu